2012-09-05
 21:10:15

Återbesök

Nästa vecka, närmare bestämt på tisdag, är det dags för ett nytt återbesök. Kommer gå skeetabra, de känner jag på mig. Igår fick jag reda på det och jag har knappt hunnit tänka på det. Skolan är i fullgång, även fast vi inte är så mycket i skolan, och nu är träningen igång igen. Känns riktigt skönt och jag är så pepp på att se på allt vad Medley har att erbjuda. Än så länge är det CX, som i stort sett bara är mag och rygg träning, och Sh' bam som är dans som jag provat på. Julia drog med mig på Sh' bam och jag tänkte "Jaja, va fan. Så farligt kan det inte vara. Jag får väl stå ut i 45 minuter och sen är det över." Men jag är nog snart fast. Kört det två gånger nu och det var absolut roligare idag. Jag visste ju lite vad som skulle komma. Vissa steg kommer jag aldrig lära mig, men då får jag helt enkelt stampa på mitt vis! Kul träningsform att variera med i alla fall, men dans i sig är inget jag vill lägga för mycket på. Därför är det perfekt att träna på Medley där man får olika former av gruppträningar, tillgång till gym och bad, det kan inte bli bättre! 
 
Jag tror jag har skrivit om min helt fantastiska klänning jag köpte till bröllopet som vi var på för snart två veckor sedan. Helt underbar var fanskapet! Vi körde till Kalmar och tyckte det skulle bli riktigt roligt. Käkade lunch på IKEA som planerat och sen skulle vi till hotellet för att byta om och fixa oss. Väl på plats på hotellet så krånglar dragkedjan på min klänning (som den har gjort även när jag provat den) och panng så brast själva den som man drar upp dragkedjan med. Helr förtvivlad försöker jag hitta på något sätt att läsa det på men det var helt omöjligt, dragedjan bara delade på sig så klänningen var öppen på hela vänstersidan. Var påväg att komma några tårar men fick hejda mig för jag ville ju inte förstöra sminket! Tänkte att jag får väl hoppa över kyrkan och köra och köpa klänning då..... Men som tur väl var så hade Johanna en klänning på sig när hon åkte upp till kalmar och så hade hon ju den som hon skulle ha på sig. Så jag fick låna den hon hade på sig när hon åkte. Jättesnällt verkligen! Men att man kan bli så besviken! Jag var helt knäckt och förbannad i flera timmar. Ville bara gräva ner mig någonstans..... Hade sett fram emot att ha min gula fina klänning. Men det gick bra att ha en blå klänning också!!!! Men ett tips till alla tjejer, ha altid med TVÅ klänningar, det kommer jag ha i fortsättningen. 
Jag tror att jag får tag på fler bilder snart. Av någon konstig anledning så hamnar man inte på så många kort på sin egna kamera så har tyvärr ingen helbild just nu.
 
Bröllopet var jättefint och festen var kanon! Lite otur med vädret i början, men det blev bättre framåt kvällen! 
 
 
Nu väntar duschen så lika bra att ta tag i det! 
Ha en bra kväll! 


Carro

lycka till det kommer gå kanon :)
/en annan hodgkins tjej..PUBLICERAT: 2012-09-09, 10:19:43 | URL: http://blogg.mama.nu/milosmamma

KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar: