2012-05-24
 20:08:27

Torsdag

Har ändrat tiden för mitt nästa återbesök till den 5 juni. Så den dagen håller vi tummara för att allting ska se bra ut. Allt känns bra så det borde ju vara det också!
I alla fall så har allting gått bra denna veckan. Redovisningen är avklarad och arbetet inskickat. Så nu kör vi sista rycket innan vi tar sommarlov och jag får börja jobba. Har haft introduktionsdag inför sommaren. Var mycket information och brandutbildning. Men det gick fint. Nu ska jag bara gå bredvid också och sen är det fullfart på den fronten också.
Även träningen flyter på någolunda bra. Jag har nu också nått ner till mitt första delmål gällande vikten. Är äntligen under 70 kg och har därmed kommit ner till vad jag vägde när jag blev sjuk. Nu gäller det att gå ner ett par kilo till så det är bara att kämpa på. För att göra det ska jag fortsätta träna, börja ta längre morgonpromenaden och tänka på vad jag äter, utan att det går till överdrift! När jag äntligen nått mitt delmål sitter den där lilla djuävulen på axeln och säger "Nu jävlar ger du dig inte, Therese!". Och nej, det gör jag inte. Men det får ta den tid det tar, jag har ingen panik!
Längtar till imorgon! Ut och käka med Christian, Carro och Ola då, ska bli hur mysigt som helst. Fläskfilé och flåtpotatis är helt klart min favorit på Akropolis, så varför inte ta de imorgon.
Nu plugga lite innan jag ska sova, blir nog att lägga mig tidigt idag så jag pallar med min morgonrunda imorgon och sen plugga i solen och vädret blir som jag vill!
Puss kram!
2012-05-20
 20:19:31

Söndag

Då var det söndag igen.
Har haft en mycket bra helg med släkt och vänner.
I fredags fick jag två mycket viktiga brev på posten. Det ena innehöll schema inför sommaren, så nu väntar vi bara att få veta hur Christian ska jobba i sommar så vi kan planera om vi kan åka iväg någonting. Det andra breven innehöll en kallelse till hematologen. Dags för återbesök. Fick tid den 29 men måste ändra tiden för måste vara i skolan då. Så måste komma ihåg att ringa och ändra tiden imorgon.
Imorgon ska vi ha redovisningen på det stora arbetet vi gjort. Ska bli skönt att avsluta det och sen bara ha en liten del kvar i skolan innan det är dags för sommarlov. Ska bli så himla skönt.
Fixa lite här hemma nu och sen ska jag sova!
Hoppas ni haft en bra helg!
2012-05-16
 21:47:40

Bättre sent än aldrig

Lovade ju er en bild på mitt hår. Nu är det duktigt längesen jag klippte mig och fixade till frillan, så det börjar bli lite långt, men det får ni stå ut med!
Bjuder även på en bild på min fina lilla hund idag!
2012-05-16
 21:39:57

<3

Mina fina flickor och jag på valborg.
Ni är helt fantastiska ♥
2012-05-13
 15:23:07

Söndag

Vad tiden går fort! Känns som att jag bara sover, äter, tränar och pluggar. Hann i alla fall ha tjejmiddag i fredags. Lika trevligt som vanligt och jag tycker det är så roligt när vi kan ses allihopa!
Jag mår i alla fall ganska så bra, är trött men vi har så mycket i skolan nu så det är nog därför. Imorgon är det bara en vecka till vårat fördjupnigsarbete ska redovisas så denna veckan som kommer blir det full fart!
Ligger i med träningen också så mycket jag hinner för att de där kilona ska bort. Men de står ganska så still faktiskt. Så vi får väl se när jag når mitt mål.
Förresten så reagerar jag inte lika mycket på laktos längre. Funderar på att börja övergå lite till vanliga produkter igen för att se om det funkar. Kanske har växt ifrån de där? Kan man de? Man kan ju i alla fall prova när man bara ska vara hemma själva och sådär.
Signe är för rolig hon, i fredags fick hon en tennisboll och hon älskar bollar. Men nu håller hon på att skicka in den under soffan och tv-bänken hela tiden och där kommer ju inte hon åt den, så då måste vi hjälpa henne, och gör vi inte det så sitter hon och kollar på oss och gnyr. Jag tror att hon rullar in bollen där under för att hon ska få uppmärksamhet, det är så himla synd om henne, ingen som bryr sig....
Nu ska vi snart ut och springa en runda och sen ska vi hem till mamma och pappa och äta mat, tror nog allt att jag ska färga min hemska utväxt också.
Ha en bra söndagkväll!
Puss o kram!
2012-05-07
 19:44:04

Härligt

Har såååån fruktansvärd träningsvärk i röven. Var och tränade med Frida igår så vi tränade rumpan så idag har jag ont! Och tidigare ikväll tänkte jag att jag skulle springa bort träningsvärken när jag gjorde mitt konditionstest som jag gör varje månad. Men ack vad fel jag hade, nu är det ännu värre. Men känns härligt i alla fall!
Det som är ännu härligare än att ha träningsvärk är att jag idag har fått resultatet på tentan vi hade för några veckor sedan, GODKÄND, så jävla bra! 15/18 poäng! På torsdag när jag åker från skolan har jag fått tentan med mig hem också, så då får jag väl rama in den och hänga den över sängen.
Men det har jag inte tid att glädjas för länge över. Idag har vi nämligen satt igång med grupparbetet så nu har jag minsann att göra. Borde nog ta och skriva där istället för här!
Ha en bra kväll!
Puss o kram!
2012-05-05
 18:41:30

Stressigt

För en gångs skull kan jag just nu sitta och bara ta det lugnt en liten stund. Ska strax slänga in potatisgratängen i ugnen och så måste jag skära sallad. Sånt som är min uppgift medan männen grillar. Ikväll ska vi kika hockey och bara ta de lugnt. Somna i soffan innan tio, gå med hunden och sen gå och lägga sig vid elva. Så brukar det bli när jag är såhär otroligt trött.
Idag har vi städat, skönt att ha de gjort. Dock så fick jag ont i min vänster arm, armen som jag tidigare haft proppar i. Men den är i alla fall inte blå och svullen och det onda har börjat gå över så det är nog lugnt!
Nu måste jag skära sallad.
Hoppas ni får en bra lördagkväll!
2012-05-02
 15:47:00

Plugga

Hej på er!
Hoppas allt är bra med er!
Här är allting fint. Mycket att göra så därför jag inte skrivit på länge. Tentan förra veckan känns inte speciellt bra, men det gör det ju aldrig, så det är bara att hålla tummarna för att det gick som det skulle. Idag håller jag på med en grej som ska skickas in på fredag och sen ska vi kommentera varandras arbeten, så det ska jag försöka fixa i helgen. Och imorgon så ska vi sätta igång med vårat fördjupningsarbete, ämnet är Vatten och dess tillgångar. Vi ska göra en jämförelse mellan Sverige och Kenya. Och så har vi grejer som ska förberedas inför nästa vecka så här rullar tiden fort som bara den, man hinner knappt med!
Helgen har varit helt okej, massa kalas och så fest i måndags. Tack för i helgen alla inblandade, har varit jättetrevligt!
Nu ska jag försöka skriva lite till och sen ska jag och Christian masa oss ut på en joggingtur när han kommer från skolan!
Ha en bra kväll!
Puss o kram!