2012-03-30
 12:06:08

Saknad

Idag är det åtta år sedan vår fina vän lämnade oss.
Saknaden är enorm!
Vi saknar dig.
F <3
2012-03-29
 22:12:09

Helg!

Skickat in veckans arbete så nu tar jag helg och väntar på att kompletteringen ska skickas ut.
Varit i Växjö en runda idag, skulle behöva köpa lite nya kläder men hittade inget. Så istället blev det ett par solglasögon och ett halsband, sånt där som jag alltid behöver!
För övrigt så har jag bestämt mig att första april måste det bli ordning och reda igen. Då får jag sluta med godis och sån skit igen. Kan inte hålla på och äta massa sånt när jag inte tränar, då går man minsann inte ner i vikt. Så de så.
Imorgon ska jag och buset till Linneryd för hon ska klippas, ska bli intressant och se hur det ska gå...
Ha en trevlig helg folket!
Godnatt!
2012-03-28
 14:46:40

Telefontid

Har haft telefontid med min läkare idag.
Jag har varit utan feber ett par dagar och är inte riktigt lika trött längre. Blir jag sämre eller det inte är bättre om två veckor så ska jag ringa in för att få remiss till röntgen. Så vi ska avvakta så länge.
Känns skönt att det ändå verkar lugnt.
Fuck Cancer!
2012-03-27
 14:56:37

Sofias änglar

Igår kollade jag en liten stund på Sofias änglar och lipade som fan... Idag kollade jag på uppföljningen av programmet och då lipade jag ännu mer... FörbannadeSkitCancer! Barn ska inte få bli sjuka.! Barn ska inte få dö! Det borde vara förbjudet!
2012-03-24
 08:56:30

Lördag

Då var det lördag igen. Tänkte jag skulle ta en rejäl sovmorgon idag, men det ändrade kroppen på. Vaklnade vid halv sju och steg upp tio över sju, med huvudvärk. Tog morgonrundan med hunden och sen fixade jag frukost. Och nu sitter jag här. Ska strax ta tag i pluggandet, redovisning på måndag, så måste fixa färdigt inför den. Om jag orkar och hinner ska jag också börja skriva på rapporten som ska lämnas in nästa fredag, Men vi får se hur det blir med de. Sen ikväll blir det grillning med Frida och Andre, ska bli mysigt :)

Förövrigt så verkar "febern" ge med sig nu efter fyra veckor. Har telefontid med läkaren på tisdag så får se vad vi kommer fram till då.

Ha en bra lördag!
Puss och kram!
2012-03-19
 21:01:14

Trött

Jag ska försöka bli bättre på att uppdatera er, men är så trött hela tiden så orkar inte. Återkommer helt enkelt en annan dag!
Godnatt!

2012-03-15
 20:16:34

Update

Proverna såg bra ut!
Men läkaren såg lite bekymrad ut. Berättade att jag svettas på nätterna, har lite förhöjd temp, är onomalt trött och gick ner två kilo på en och en halv vecka utan att göra någonting.
Inga knölar kändes så vi pustade ut lite.
Har telefontid med honom om två veckor. Då hoppas vi att allt återgått till det normala igen. Annars skickar de mig kanske på röntgen, för att se så att allting står rätt till.
I alla fall så orkar jag ingenting idag precis som vanligt. Klockan slår snart 20.15 och jag tror jag ska gå och lägga mig. Risken då är att jag somnar och missar Biggest Loser Sverige. Ska kolla upp när reprisen är först så det inte gör något ifall jag skulle somna. Eller så kanske jag kan kolla på de på tv4play i helgen. Borde ju finnas där med.
Skulle vilja träna med förresten, men orkar ju inte.
Förbannade skit.
Och så är snart  min tredje vecka på praktiken slut också. Bara en kvar och sen är det tillbaka till universitetet som gäller... Palla de!
Negativa Therese tar sina negativa tankar och går och drar täcket över huvudet nu och hoppas på att hon vaknar pigg och glad imorgon.
Godnatt!
2012-03-14
 19:05:50

Återbesök

Idag har jag varit och tagit prover. Imorgon är det nämligen dags igen. Återbesök.
Nervös! Men hoppas starkt på att läkaren säger att allt ser bra ut och att jag kan gå därifrån med ett leende på läpparna och fortsätta att ha ett mycket bra liv.
Vi får helt enkelt se imorgon.....

2012-03-08
 20:23:03

Torsdag!

Phuuu, varit och tränat idag. Har inte tränat på tre veckor så idag var det tugnt, men ack så skönt! Fick bli en halvtimmes kondition bara, men det räckte för mina små ben.

För övrigt så känns det som att kilona trillar av. Sen vi kom hem från Österrike har jag gått ner två kilo, utan att ha tränat eller gjort någonting! undra om det fortsätter neråt eller de tänker stanna där. Skulle vilja ner 5 till och jag kanske kan om jag vill, vet vet. Jag har i alla fall gått ner sex kilo sen jag avslutade behandlingen, riktigt skönt! Ett till två kilo till så är jag på den vikt där jag var när jag blev sjuk, det är nästa mål!

För övrigt så är allt okej. Har lite höjd temp på morgonen men tror jag har en liiiten infektion i kroppen. Många är sjuka just nu och jag själv har varit ganska så snorig. Är också fruktansvärt trött! Men tror det beror på att jag har praktik och att den tar mycket på krafterna. Har det duktigt bra på praktiken i alla fall, imorgon har jag gjort hälften av min tid där och jag vill inte att tiden ska gå så fort så jag snart måse sluta.

Hade tänkt slänga upp en bild nu från helgen, men sitter visst vid fel dator. Istället får det bli en bild som är tagen för nästan extakt ett år sedan, bara någon dag efter min första cellgiftsbehandling.För övrigt så saknar jag mitt hår. Väx hår, väx!!!!
2012-03-05
 17:31:36

Svar på kommentar

Micke  om Mitt hår:
Hej, jag undrar, du har ju inte slutat med cellgift, hur kan det komma sig att håret växer? Jag trodde att håret skulle växa tillbaka när cellgiftbehandlingen var över?Svar:

Det är en bra fråga du ställer. Jag trodde inte heller att det växte under behandlingen och frisören jag var hos och fixade min peruk tyckte också att det var konstigt. Jag har inte forskat mer i det efersom jag var så glad att håret växte och kan därför inte ge dig något bra svar, tyvärr!  Men det är ju väldigt individuellt hur kroppen reagerar på cellgifterna och på en del växer nog inte håret ut fören efter avslutad behandling.
2012-03-04
 17:07:29

Pappa

Grattis till världens bästa pappa som idag fyller 45 år!
Blev firande av honom igår och sen middag och tårta idag, mycket trevligt!