2012-02-28
 21:27:33

VFU

Full fart! Har börjar min VFU nu, så nu är det mycket som ska göras. Men det är roligt!
Var hemma hos mamma en runda i eftermiddag, färgade håret och när pappa och Christian kom blev det lite mat innan vi körde hem. Har suttit hela kvällen och skrivit, funderat och planerat. Nu ska jag plocka iodning lite här så det ser okej ut och sen ska jag krypa ner i sängen. Upp tidigt är det som gäller varje dag nu.
Godnatt!
2012-02-27
 06:26:17

Halsen

Usch, har fått ont i halsen, inte kul alls. Sist jag hade ont i halsen fick jag cancer.... Men denna gången håller du dig borta ditt fanskap! #FuckCancer
2012-02-25
 16:00:49

Österrike

Nu är jag tillbaka igen. Har varit i Österrike en vecka och åkt skidor. Hur härligt som helst. Långa fina backar och de dagar då det var fint väder har varit fantastiska. En dag var vi uppe på en glasiär och åkte och där hade vi helt klart bäst skidåkning på hela veckan! Var uppe på utsikten där också, där var vi 3250 m högt upp, helt sjukt härligt upplevelse. Att stå där och kolla ut över alla berg. Vi har bott i Stumm som ligger ett par mil utanför Mayerhofen och så har vi åkt runt till olika anläggningar i veckan för skidåkning. Tackar alla inblandade för en kanonresa!
Nu ska vi ta det lugnt resten av helgen och  på måndag börjar jag min VFU (Verksamhet förlagd utbildning) på Linnerydskolan, ska bli roligt.
Puss Kram
2012-02-15
 09:01:02

Hysteri

Jissus vilket hysteri det är kring alla hjärtans dag. Visst kan man göra det till en mysig dag men jag tycker det känns som att det är ganska så överdrivet. Alla köper presenter till varandra och äter tre-rätters och så vidare. Jag kan villigt medge att vi åt lite extra god mat igår kväll för att mysa till de lite mitt i plugget, men inga presenter, blommor eller något annat heller. Vill vi ge varandra presenter kan vi ju göra det vilken dag som helst på året. Och wså ska vi äta duktigt god mat idag också, så de så :)
I alla fall så är det över nu. Idag är det plugg som står på schemat, måste fixa det ska vara gjort till på fredag och det är inte lätt att hinna med det samtidigt som jag har en massa annat att fixa. Men det ska nog gå det med. Måste ut med hunden en runda nu med innan jag ska knata ner till tandläkaren. Ska kolla upp min bettskena och kanske få en ny. Så kanske jag slutar gnisla tänder igen, hade ju varit gött!
Ha en bra dag!
Puss kram!
2012-02-11
 08:47:09

Fruktansvärt

Ledsen för så dålig uppdatering! Har varit ledig i veckan men har varit så fruktanvärt trött hela veckan. Gått och lagt mig vid nio typ varje kväll och sovit en si sådär 10 timmar om nätterna. Skönt, men ändå så behöver jag sova mer. Och så idag när jag verkligen skulle kunna sova ut så vaknar jag vid 8 och kan inte sova mer, trots att jag behöver.Så jag steg up, ska väl snart ta morgonrundan med hunden och sen käka frukost. Funderar starkt på om jag ska pallra mig bort och träna en stund också, men vi får seo m jag gör verklighet av de tankarna!
Förra helgen var bra i alla fall, hockey och mat och efter det förfest hos oss innan vi åkte ner till hotellet för att slå klackarna i taket, och det gjorde vi bra!
På söndagen var vi ute med Erica och Christian och pimplade, frös som en gnu om tårna och händerna. Har en så hemskt dålig blodcirkulation sen efter cellgifterna. Imorgon ska vi ut och angla och då tänker jag ha fotvärmare i kängorna, så de så!
Sen i veckan har jag försökt ta de lugnt, varit med mamma en ruda i stan och så har jag varit och tränat eller simmat, veckan har inte varit mer intressant än så.
Idag blir det två kalas, först i Linneryd och sen i Konga. Gött att bara kunna åka runt och äta mat! Sen imorgon ska vi som sagt ut och angla och sen har helt plötsligt denna helgen gått!
Hoppas ni får en fortsatt bra helg!
Puss Kram!
2012-02-04
 10:38:56

Ett år!

Idag den fjärde februari är det exakt ett år sedan jag fick min diagnos. Diagnosen cancer.
Att jag övervann cancern tänker jag fira idag. Hockey och sen pubafton på hotellet, skaka rumpa och slå klackarna i taket med uuuuunderbara vänner!
Pusskram!
2012-02-03
 18:23:50

HELG!

Äntligen helg! Det firade jag med att köpa en ny parfym och ett par nya jeans. Och nu är nog planen att hälla upp ett glas vitt också, gött! Sen är det fredagsmys på hög nivå!
Imorgon blir hockey och sen pubafton på hotellet, bra helg!
Ha en trevlig helg :)
Puss kram
2012-02-03
 06:56:47

redo

nu är jag redo inför dagens seminarium. sitter här och om en stund kommer skjutsen.
sen i eftermiddag ska C hämta mig så ska vi fixa lite innan jag ska till optikern. sen hem och ha fredagsmys. ska bli så otroligt skönt med helg!
ha en bra fredag!
pusskram!
2012-02-02
 08:48:02

Inget liv

Man har verkligen inget liv när man pluggar.
Denna veckan har jag suttit på samma stol i stort sätt hela dagarna. Tiden som jag suttit i soffan och tagit det lugnt kan nog räknas till 2 timmar sen i måndags morgon. Helt sjukt. Igår blev det i alla fall en längre pluggpaus, den tillbringade jag nere på Kaskad, simmade en timme och bubblade innan det var dags att bege mig hemåt igen och kasta mig in i litteraturen igen.
Skickade i alla fall in arbetet igår kväll. Idag steg jag upp med C vid halv sex. Satte igång och läsa arbeten vid sex och nu har jag bara det kvar som jag ska opponera på. Tog precis en paus och då blev det även mellanmål, kokt ägg, mumsigt. Någon gång nu på förmiddagen blir det ett träningspass för att rensa hjärnan och sen förbereda allt inför morgondagens redovisning.
Eventuellt blir jag klar i så pass god tid så jag kan påbörja städningen här idag, men innan det måste hunden borstas ocj klippas också.
Det är helt enkelt full fart på mig.
2012-02-01
 20:50:19

Fuck cancer

#Ung Cancer
#Fuck Cancer!
#Tillsammans gör vi skillnad!