2011-07-31
 12:37:17

Vill

Vill börja träna...
Vill ha tillbaka mitt långa, blonda hår...
Vill börja plugga eller jobba igen...
Vill gå ner de kilon jag lagt på mig under behandlingen + några till...
Vill kunna festa som vanligt...
Det är såå mycket jag vill...
Men om två månader är behandlingen klar och då är det bara att börja kämpa för att komma tillbaka!
2011-07-30
 08:12:45

Trött

Jag blir så himla trött.
Allting har gått bra fram tills dessa dagarna.
Men nu har Signe börjat med att kissa inne....
Hopplöst!
2011-07-29
 14:24:32

Fredag

Då var det fredag igen! Tiden går fort!
Igår hade vi lite kompisar här, grillade och tog de lugnt. Mycket trevligt! Signe sprang runt som en toking och busade nästan hela kvällen, hon är go hon!
Idag var tanken att jag skulle ta de lugnt. Gå runt här hemma och plcoka lite bara. Men Christians mormor ringde så hon och Oma har precis varit här och fikat. De tänkte att de skulle komma och kolla på Signe och så skulle de till Tingsryd idag. Synd bara att Christian inte är hemma, men vi tänkte att vi skulle köra ut till dem imorgon eller på söndag, så han får ju träffa dem då.
Ikväll blir de bara lugnt, vi ska bara vara hemma, fixa lite käk och sen ligga i soffan hela kvällen och göra ingenting, så himla skönt!
Förresten, idag har jag tackat ja till kursen jag sökt till hösten. Så får vi se om det blir något pluggande. Är ju inte klar med behandlingen fören i slutet av september. Så isåfall får jag börja i Oktober, men samtidigt som jag hoppar in mitt i kursen måste jag nog läsa igen det jag missade första månaden samtidigt. Men vi får se hur det blir, var ju tvungen att säga ja i alla fall, så får jag ringa till syon i augusti och prata med henne och se hur vi ska lägga upp de. Kan jag inte lösa det med skolan så måste jag ta studieuppehåll när jag inte är sjukskriven längre och de kan bli lite krabb då. Men jaja, det löser sig, skolan är en värdslig sak.
Dags att diska!
Hejsvejs!
2011-07-27
 18:06:14

Städdag

Idag har jag haft en städdag. Städat av lägenheten och ikväll så ska vi nog lägga på någon matta igen tror jag.
Känne rmig ganska seg idag, ändå har jag sovit bra i natt. Signe har varit tyst nästan hela natten. Vid fem tiden vill ehon ut och kissa och sen tyckte hon att jag skulle stiga upp vid 7. Var upppe en stund men sen somnade jag om i sängen igen, skönt!
Nu ska jag strax sätta in maten i ugnen och diska undan lite som jag kan diska nu. Sen ikväll måste det handlas och lite sådär. Imorgon blir det nog lugnt på dagen och sen blir det grillning här med lite vänner på kvällen.
Ha en bra kväll!
2011-07-26
 21:40:11

Tingsryd marknad

Nu har det varit två dagars marknad här i Tingsryd. Varje gång det är marknad så är det kaos i hela Tingsryd. Bilar och folk överallt! Tycker att själva marknaden är ganska jobbig fast ändå mysig på något vis. Man vet att det är sommar och så är det alltid fest på måndagskvällen. I år kunde jag ju inte gå ner på marknaden eftersom jag var tvungen att vara hemma med Signe, hade ju inte gått att gå där nere med henne. Däremot så var jag nere en runda i öltältet med Hanna. Vi käkade lite mat innan det var dags att pysa iväg.
Väl uppe i tältet hade jag inte så roligt. Tycker det vara ganska segt i år, inte alls som det brukar vara. Hanna och jag stack hem en runda igen vid 10 tiden innan vi gick tillbaka. Men jag hade lika väl kunnat stanna kvar hemma och gå och lägga mig. Men en kväll med Hanna är en kväll med Hanna, det kan liksom inte bli helt misslyckat! Jag stack hem vid halv 1-tiden, tyckte det var ganska lagom. Men idag tycker jag att det var alldeles för sent! Är sjukt trött idag för jag var iväg igår kväll och det var det inte värt. Men hade jag inte gått dit hade jag ångrat mig!

Idag har jag och Signe varit nere hos mormor och ätit lunch. Måste vänja Signe vid att vara hos mormor lite och idag verkade det fungera bra. Får se sen hur det blir när jag lämnar henne där. Idag var jag ju med hela tiden.

Hatar mina stickningar i benen. Idag gjorde det så ont att jag inte visste vart jag skulle ta vägen, jätte obehagligt! Känns verkligen som att jag får hur många nåler som helst instuckna i hela benen samtidigt.... Får ta det med läkarna nästa vecka igen så får vi se vad de säger.

Nu ska jag kolla lite tv innan det är dags att sova!
Godnatt!
2011-07-24
 21:07:01

Stenfors

Som sagt har vi varit ute i Stenfors och tagt lite bilder idag. Försöker lära mig lite mer grejer på min kamera, att ta bilder på auto är ju ingen större konst utan jag måste träna på att ställa in lite mer själv. För att få lite bättre bilder. Men när det gäller det så är jag ju nybörjare så många bilder blev tyvärr dåliga. Men här kommer några som blev hyfsade.







Försökte lägga upp ett par bilder till men det funkade inte, de är tyvärr förstora. Jag kan kanske kolla imorgon om det är någon mer bild jag kan lägga upp, men så länge får ni nöja er med dessa.

Godnatt!
2011-07-24
 20:46:11

Lång dag!

Dagarna går så fruktansvärt fort just nu tycker jag. Igår var först Hanna här på besök och sen kom Erica och Christian bort med lite fika och så skulle de hälsa på Signe. På kvällen stack vi bort en runda till Frida och André och sen blev det bara tacos och mys hemma i soffan. Skönt!

Inatt har Signe skött sig väldigt bra! Vi gick och la oss vid 12, vid 5-tiden var Christian ute med henne. Först vid klockan 6 började hon gny och tycka att det var dags att stiga upp. Så jag fick masa mig ut till soffan där vi fortsatte sova en stund till. Sen idag har det varit fullt ös. Var uppe i Linneryd några timmar så hon fick träffa Maja, det gick superbra och de går bra ihop! När vi kom hem hälsade hon lite på Hudde och sen fick vi besök av Christians pappa, Kina och Sanne. Sen ikväll åkte vi ut med Erica och Christian, först tömmde vi båten och sen körde vi till Stenfors och tog lite bilder. Lägger upp några i nästa inlägg! Nu har vi precis varit ute en runda så nu blir det att ta de lite lugnt innan det är dags att sova.

Känns som att jag skriver ganska så mycket om Signe just nu, inte så kontigt kanske. När det gäller mig så mår jag bra. Signe gör att jag har sällskap rätt om det är jobbigt om nätterna just nu så är det värt det.



Signe-bus ♥

2011-07-22
 11:12:37

P1 sommar

Sitter just nu och lyssnar på onsdagens program av P1 sommar. Handlar om en två barns mamma som förlorat sin man i cancer. Det är så hemskt att jag tårarna bara rinner på kinderna. Att som barn förlora sin pappa går inte förstå... Jag är så glad att jag fick behålla min pappa, att han klarade striden mot cancern.
När jag lyssnar på det så tänker jag ännu mer på att man verkligen inte ska ta någonting för givet.
Idag skänker jag en extra tanke till alla som förlorat någon som inte lyckades vinna kampen mot cancern. Men givetvis också till de som är mitt uppe kampen och de som lyckats vinna den! ♥
2011-07-22
 10:59:30

Jobbig natt

För vissa har det varit en jobbig natt inatt. Var ute med Signe vid halv elva innan det var dags att sova. När jag slumrat till vaknar jag av att det blixtrar som tusan och börjar åska. Blev lite orolig för visste inte alls hur Signe skulle reagera, men hon sov vidare. Hon skötte sig utmärkt fram till tre inatt, innan dess så var hon bara uppe och bytta sovplats, hon pendlade mellan sin säng och att ligga halvvägs under vår säng. Men vid tre började hon gny, jag tog ut henne om det var så att hon var kissignödig. När vi kom in igen så fortsätte hon gny, stackarn saknar sin mamma. Sen har hon gnytt till och från mellan tre inatt och halv nio på morgonen. Så synd om henne! Men jag har sovit väldigt dåligt inatt så är duktigt trött! Har vilat lite sen kom farmor och farfar och efter det så ringde jag och försäkrade vår lilla tjej. Nu ligger hon här och sover på golvet jämte mina fötter! <3
2011-07-21
 21:05:30

Signe

Idag har vi alltså varit och hämtat lilltjejen, jag och mamma. Resan hem gick ganska bra, förutom att hon spydde på filten, mig och i bilen. Men efter ett stopp och kräktork så körde vi ner till Hammaplast och hälsade på husse på jobbet. låg i gräset och myste lite innan vi körde hem. Sen ikväll så har hon mest sovit. Men vi var ute och busade lite trädgården för en stund sen. Hon är busig när hon vill vår lilla tjej!
Nu vilar hon och sen ska jag busa lite med henne innan det är dags att sova.
Här är vår lilla bebis, helt fantastiskk :) ♥
2011-07-21
 10:22:30

Försäkring

Att bestämma vad man ska ha för försäkring är minsann inte lätt. Har suttit och nu och jämfört lite priser och så. Tänkte att jag hinner ta det lite lugnt och kolla sånt innan vi ska köra. Tanken var att vi skulle vara hos henne vid 5-tiden, men hon är hemma idag så det blir vid två istället. Det innebär att vi måste köra vid 1. Och jag måste hinna fixa en massa innan, så nu börjar de bli lite panik! Men om några timmar så har jag min lilla Signe här hemma, mys!
2011-07-20
 21:48:29

Cellgift

Idag har jag fått cellgift omgång 6a. Känns riktigt gott, nu närmar det sig slutet!
I eftermiddag/kväll har det blivit Vänner-tittande för min del. Så nu har jag klarat av allihopa avsnitten. Undra hur jag ska klara mig utan dem, haha.
Pappa uppskattar i alla fall lite att vi ska skaffa hund. Om inte annat för att vi köpt en säng till henne så han kan använda den som kudde när han ligger och sover på vårt golv! Borde tagit en bild, men får väl göra det nästa gång! Nu ska jag bortsa tänderna, ta min sömntablett och gå och lägga mig. Behöver ju sova riktigt inatt eftersom vi hämtar vår bebis imorgon :) Har en del att fixa innan vi ska köra imorgon, så om jag inte uppdaterar så vet ni varför!
Godnatt!
2011-07-19
 21:06:29

Dagen

Idag har det varit en minst sagt fullspäckad dag. Började med att sticka ner till vårdcentralen för att ta mina blodprover innan jag körde hem och hämtade Christian och körde in till Växjö. Fick bli att uträtta lite ärenden innan det var dags för Christian att gå till optikern och kolla synen, blev ett par nya glasögon till honom. Under tiden passade jag på att springa ner till am Hårdesigne, för min peruk har blivit så sliten i topparna. Så tänkte om de har något jag kan använda i den som typ stärker igen, eller om jag behöver klippa den lite... Jag hoppas på första alternativet.
Sen körde vi hem och kökade lite lunch innan Christian skulle jobba och jag stack ner till mormor på lite fika och för att prata lite. Och nu ikväll har vi varit iväg och ätit hos Christians mamma. Med andra ord har jag haft en kanondag! Dock så har jag blivit lite förkyld. Och det är inte bra med tanke på att jag ska få cellgift imorgon. Jag hoppas innerligt att jag får det som planerat. Men vi får väl se imorgon.
Nu blir det i alla fall en kopp te och sen duschen innan det är dags att sova. Sjukan imorgon...
Godnatt!
2011-07-19
 21:00:09

Namn

Har fått frågan om vi bestämt namn till valpen nu. Och svaret är ja, vi har bestämt att hon ska heta Signe. Ett mysigt och lätt namn som passar bra till vår lilla bebis.
För övrigt så har vi ändrat dag som vi ska hämta henne. Det blir på torsdag istället för på fredag. Kände att det kan bli jobbigt för henne vi köper valpen men också för oss för det var två till som skulle dit och hämta valpar på fredag så det kan bli lite stressigt och så. Så på torsdag ska mamma följa med mig och hämta lilla Signe. :)
2011-07-17
 20:19:33

Grattis

Grattis till min kära moster som fyller 45 år idag!

2011-07-17
 20:16:40

Trött

Igår var det alltså kalas, lika trevligt som vanligt att träffa släkten! Efter det så var vi barnvakt åt Christians kusiner, kollade en film innan det var dags för dem att gå och lägga sig. Så då fick Christian sitta och kolla tv själv en stund medan jag låg inne hos barnen och pratade innan vi halvsov alla tre (jag tror att Christian också passade på att sova lite i soffan!).

När jag vaknade idag så smög jag upp och bakade scones till mig och Christian. Sen har det varit full fart på oss hela dagen, dte är först nu som jag kunnat sätta mig ner och ta de lugnt! Vi har tagit bort mattor, fixat med sladdar, putsat utsidan av fönstren, städat, bytt lakan, tvättat ett par maskiner tvätt, planterat om ett par orkidér och sen vattnat allihopa, lagat mat, diskat, varit och slängt glas m.m, lagt in bilder på datorn och tagit bort massa saker som inte bör ligga framme när valpen kommer. Med andra ord så har vi gjort en jäkla massa saker. Så nu har jag hemskt ont i fötterna, hälarna och hälsenorna främst.

Christian är och tränar nu och jag sitter i soffan, nyduschad! Fixa något lätt att äta när Christian kommer från träningen och sen blir det sängen tidigt idag. Ska upp tidigt imorgon för jag och Hanna ska ner och handla massa saker till valpen.



Jag och pappa igår.

Hoppas ni haft en bra helg!
Puss o Kram!
2011-07-16
 14:03:23

Kalasdags

Idag har jag varit nere en runda på jobbet och hälsat på. Blev lite fika och snack, mysigt :) Nu är jag nyduschad och har precis fixat mig, väntar på att Christian ska komma hem från jobbet och så ska han äta lite och duscha och sen ska vi köra in till Växjö för lite kalas hos min moster Sara som fyller 45 imorgon, det var en fin bild på henne i SMP idag! Senare ikväll ska vi vara barnvakt ett par timmar åt Christians kusiner, mysigt!
Har ett par bilder på kameran jag skulle lägga upp också, från förra helgen. Men har inte kommit så långt än, de är inte ens inlagda på datorn, men ska försöka fixa det imorgon. Ska tömma kameran och ladda den så jag kan ta massa kort sen på valpen när hon kommer. Funderar på namn också, kanske får bli Signe, men har inte bestämt oss helt ännu, men imorgon ska va bestämma helt i alla fall :) Hoppas dagarna går fort nu till fredag då vi ska hämta vår lilla hund!
Ha en bra lördageftermiddag/kväll mina vänner!
2011-07-14
 21:18:54

Hund

Nu har vi varit iväg och kollat på min lilla bäbis. Att kolla på hund utan att köpa är nog omöjligt. Så det är klart att vi ska ha en! En shih tzu / lhasa apso, en liten flicka. Vi har ett par dagar nu som vi ska fundera ut ett namn till henne och sen ska vi hämta henne nästa fredag :)
LÄNGTAR!
2011-07-14
 17:01:03

Min hals

Usch! Nu har min hals börjat spöka lite. Den känns tjock typ. Hoppas att det lugnar sig och att jag inte får ont och så vidare, för isåfall måste det bli ett samtal in till Växjö. Har frusit inombords också nu ett par dagar. Så känns som att något är påväg att bryta ut, men vi håller tummarna för att det är falska signaler.
När Christian är klar blir det att packa ut oss i bilen och bege oss mot Älmhult för att kolla valpisar, mysigt!
Hejsvejs!
2011-07-13
 12:22:47

Onsdag

På dagen igår var jag nere hos Malin och barnen, blev fika och skitsnack, lika trevligt som vanligt :) <3 När jag lagat middag till min man och vi varit och handlat lite så kom Johanna och hämtade mig  och sen blev det fika och tisdagsmys hos henne, underbart :) <3
Ringde på de valparna vi hade tänkt oss, men tyvärr var de sålda allihopa. Så fick bli ett annat samtal efter de på några andra valpar. Och vi bestämde att vi ska åka dit imorgon och kolla på valparna. Spännande! Tycker det ska bli kul om vi köper en hund, samtdigt som jag vet att det är mycket jobb och man blir lite låst. Men förhoppningsvis får jag ha med den på de flesta ställena för det är en ras som inte fäller och så är den liten, perfekt! Nu ska jag inte berätta för mycket, inte helt säkert att vi ska ha en där ju! Men jag uppdaterar er om de när jag vet mer!
2011-07-12
 08:17:40

Biverkning

Har fått en sån obehaglig biverkning från ett gellgift (tror jag). Det känns ibland som att huden på benen bara spänns och att någon sätter in tusentals nålar i benen. Stramar och sticker. Ibland baksida lår, ibland framsida, ibland hela benen och ibland fötterna, det varierar lite. Men det är riktigt obehagligt i alla fall. Så det måste jag ta upp med läkarna nästa gång jag ska in till dagvården.
Igår mejlade jag på några valpar också. För att se om de har några tikar kvar och om de kan mejla bilder på dem i så fall. Vi har diskuterat fram och tillbaka och det ser ut som att det kan bli en liten hund nu i sommar i alla fall. Jobbigast blir det på nätterna, men det får vi ta! Så idag hoppas jag att jag får svar av henne, annars får jag ringa ikväll. De har nämligen legat ute ett tag och är redan leveransklara. Jag uppdaterar er senare om hur det går :)
2011-07-11
 09:57:34

Måndag

I lördags blev det alltså lite grillning. Och en hel del alkohol för vissa. Vilket innebar att Christian låg bakfull igår. Jag städade lägenheten och på eftermiddag körde vi upp till Sofie, mamma och pappa. Först lite grillning och sen åkte männen ut på sjön för att fiska och vi andra tre hade tjejmys, vilket innebar promenad och leta hund.
Nu har jaqg snöat in på hund igen. Kanske att det blir någon faktiskt. Har hittat några osm jag kan tänka mig. Men ska få lite experthjälp av Johanna nu någon dag, så får vi se vad vi komemr fram till.
Föörövrigt så kommer Elin från Nybro idag, får bli en dag med att strosa på Börjes och sen hänga i soffan och kolla på film och så en massa skitsnack som vanligt när man inte setts på ett tag. Skickade efter lite kläder från Ellos förra veckan med, så jag hoppas de kommer idag, men de är väl tveksamt....
Nu måste jag fixa mig så jag är klar när Elin kommer.
Ha en braa dag!
2011-07-09
 17:32:07

Update

Några linnen var det som blev inhandlat för min del när vi var i Växjö. Väl hemma så fick de bli lite lunch och plocka iordning innan vi körde ner till Börjes och handlade lite mat. Nu har vi precis stått och förberett lite och jag ska bland lite dipp och så och sen är allt färdigt inför kvällens grill och chill, riktigt nice. Frans, Simon och Annie x 2 är det som kommer ikväll :)
Ha en riktigt bra lördagskväll mina vänner!
2011-07-09
 11:05:05

Lördag

Även inatt har jag sovit bra, fast då utan att ta någon sömntablett. Skönt! Steg väl upp för en timme sen och nu är jag redo för att åka in till staden en runda. Jag behöver lite smågrejer och Christian behöver köpa byxor som han kan jobba i. Så trots att det är så fint väder så får de bli Grand Samarkand en sväng.
Sen ikväll blir det grillning men lite vänner. Underbart!
Så om jag inte uppdaterar mer idag så vet ni varför ;)
Ha en bra lördag!
2011-07-08
 13:50:20

Bra natt!

Det gick som planerat igår. Och kvällen tillbringade jag på Torggatan hos min kära vän Erica, blev film och glass :)
Igår när vi kom hem så tog jag en sömntablett när jag skulle sova. Och i natt har jag sovit som en stock! Helt underbart! Christian väckte mig lite vid halv 8 imorse så jag skulle ta mina illamåendetabletter och sen sov jag någon timme till :) Men är trots detta väääldigt trött. Kan ju bero på att vi sovit hos Christians mamma sen i tisdags, an sover ju inte lika bra som i sin egna säng! Men nu har vi flyttat hem igen, haha, så nu hoppas jag på bättre sömn igen.
Ikväll vet jag inte vad som händer, vi får se!
Ha en bra fredag!
2011-07-07
 13:00:42

Vaknat?

Nu kanske jag har vaknat till liv igen... Men njae, knappt!

Igår så var jag i alla fall och fick cellgift. Avslutade min femte kur. Jag fick reda på att jag ska ha åtta kurer, vilket innebär att jag har tre kvar, alltså ska jag in 6 gånger till. Sen är jag klar. Jag hade ju tänkt att jag inte skulle börja plugga igen till hösten. Men igår när jag åkte hem från sjulhuset fick jag lite ångest över att det verkligen inte blir så och det kan jag inte själv påverka. Bahandlingen kommer vara klar i oktober någon gång. Och skolan börjar ju 1 september, så nu kan jag lägga ner de funderingarna helt!

När det gäller mina cellgifter så har det blivit lite positiva förändringar. Jag får tre olika.
1. Ges genom dropp och tar 30 minuter. (Här sker inga förädnringar alls)
2. Ges genom dropp och det har tidigare tagit 60 minuter, men nu ger de mig det på 30. Riktigt skönt att det bara tar halv den tiden som det tagit innan.
3. Detta har jag fått genom en spruta i "baken", som de säger. Men nu får jag även det genom dropp som tar 30 minuter. Det ska jag bara få under den sjätte kuren också, så bara två gånger till! Riktigt skönt att slippa sprutan för den gör så förbannat ont, rent ut sagt. Och så ska det bli skönt att snart slippa just de cellgiftet för de tror att det är den sorten som jag blev så dålig av!

Jag pratade också med Micke om mina sömnproblem. Och han tyckte inte det lät bra så jag fick hem några sömntabletter som jag ska prova. Och om de funkar bra så ska de skriva ut dem på recept så jag kan ta dem någon gång ibland och sova ut riktigt. Skönt de!

Tänkte ta en igår kväll, men jag brukar sova så bra de dagar jag fått cellgift. Och så var vi iväg igår kväll så var helt slut när vi kom hem så tänkte att jag inet skulle behöva ta någon igår innan jag la mig. Men har jag sovit inatt? Nej, det har jag inte. Har kollat på klockan minst en gång varje timme. Lyckades slummra till lite emellanåt antar jag. Men de längsta jag sovit sammanhängande är en timme, mellan halv sex och halv sju. Och då sov jag inte heller speciellt bra. Så hela denna dagen är förstörd. Steg upp och åt frukost med Christian och vid halv 8 imorse la jag mig på soffan och sätta på vänner. Stänga av strax efter 12, då var säsong 8 slut. Tänkte att jag måste göra något annat idag än att ligga och kolla vänner. Så ska strax ut en sväng med Hudde och efter det fixa lite grejer i lägenheten.

Jag tror jag uppdaterar er senare om hur dagens planer går.
Annars så får ni ha en bra torsdag!
2011-07-07
 07:27:53

Trött

Har inte sovit inatt så är lagom trött nu.
Nu får det bli några avsnitt vänner innan jag ska uppdatera er om det som hänt.
2011-07-06
 15:53:13

Onsdag

Idag har jag avslutat kur 5 av 8 av mina behandlingar - braaa de! Sen har jag lite bra nyheter om själva behandlingen. Men de tänker jag inte skriva om nu, utan de får nog bli imorgon! Nu väntar jag och pappa på att Christian ska komma hem från jobbet och att han ska duscha, sen åker vi och hämtar mamma och kör ut till morfar en stund, han fyller ju faktiskt år idag, GRATTIS MORFAR! Men blir inte sent där idag, är lite trött faktiskt!
Ha en bra kväll!
2011-07-05
 10:44:07

Prover

Sådär, nu är dagens blodprover tagna. Har också läst ett par kaptel i boken som jag håller på med just nu, "Elsas mode", en helt okej bok faktiskt.
Nu ska jag diska undan och packa lite grejer. Ska vara hundvakter till fredag, så behöver packa lite grejer som jag måste ha med mig - typ mediciner och sprutor och sånt ;)
Hörs senare!
2011-07-04
 15:01:59

Promenix

Sådär ja... Nu har jag varit ute på en 25 minuters promenad. Så nu är jag seg i benen och känner mig konstig i armarna. I alla fall så lyckades jag tvinga ut mig själv att gå. Det är ju bra de. Måste rör på mig mer.
Nu när jag var ute så fick jag tillbaka längtan tills jag orkar med låånga promenader och svettiga pass på gymmet. När jag väl kan träna igen så vill jag väl säkert inte.. Men nu längtar jag som bara tusan, mest eftersom jag precis innan jag blev sjuk verkligen tränade riktigt flera gånger i veckan och var ute och gick för jämnan. Men jaja, snart är jag tillbaka ;)
Nu diska och duscha och sen ska jag ner och hämta lite grejer i Hammarplast-tältet.
Puss o kram
2011-07-04
 11:49:43

Helgen

I lördags skulle vi ta de lite lugnt och gå ner och kolla läget på hotellet en liten stund, tänkte vi. Men det blir inte alltid som man har tänkt sig. Blev några stycken här på förfest innan vi drog ner till hotellet. Det som bara skulle bli en liten stund blev visst tills de hade stängt, som vanligt. Hade en trevlig kväll. Förutom att det var några lustiga personer som var på hotellet knarkade och någon knivhotade vakterna, så polisen fick komma.
I alla fall så var kvällen helt okej. När vi kom hem och skulle sova så kunde jag inte somna, låg bara och vred på mig hela tiden. Somnade nog inte fören vid halv 4-tiden.

Igår på dagen tog vi det mest lugnt. Christian låg i soffan, bakfull som vanligt när vi varit iväg kvällen innan. Just den delen, att vara bakis, saknar jag inte! Jag körde upp till mamma och pappa en runda och käkade lite lunch. Och sen på kvällen så var vi hos Carmeno ch Peter och grillade.
När vi skulle sova igår så kunde jag inte heller somna. La mig i sängen vid halv 10 för jag var trött, låg och kollade på vänner och när Christian gick och la sig vid 12-tiden så var jag supertrött, men kunde inte somna. Jäätteirriterande. För när jag vaknar vid 9 halv 10 på morgonen så är jag supertrött och det känns som att jag behöver sova flera timmar till. Men är oftast hungrig så måste ju stiga upp...

Idag händer det inte så mycket här. Har kollat på något avsnitt vänner och nu ska jag plocka och dona lite. Ikväll ska vi ner och hjälpa mormor och Erno lite och så skulle vi nog få lite mat där.
Hade planer på att åka in till Växjö, behvöer nämligen köpa ett par koftor. Men får nog ta de till helgen om jag orkar. Imorgon ska jag ta prover och på onsdag är det cellgift som gäller. Och eftersom Christian är ledig i helgen så passar det perfekt att åka in då om jag orkar.

Ha en fortsatt bra dag!
2011-07-02
 17:01:23

Seg dag

Har haft en otroligt seg dag idag.
Suttit vid datorn, diskat, börjat läsa en ny bok och sen har jag sovit.
Allt har varit tråkigt och jag är för tillfället väldigt trött och har inte lust med någonting.
Men nu är jag precis nyduschad. Om en timme kommer Erica och Christian hit, då blir de att slänga på ett köttbit på grillen. Och senare ikväll ska vi ner och checka läget på hotellet tror jag.
Ha en bra kväll!

2011-07-02
 12:17:32

Juli

Igår var det första juli. Helt sjukt. Igår var det fem månader sen jag gjorde hade första besöket på vårdcentralen pga mina lymfkörtlar i halsen. På måndag är det fem månader sen jag fick veta att jag har Hodgkins, helt sjukt. Tiden har ju i alla fall gått ganska fort och det är ju tur de.

Igår åkte jag med mamma och Sofie in till Växjö. Mat på donken, tänkte jag skulle vara lite nyttig så tog en kycklingsallad och vatten. Mamma och Sofie äter alltid kycklingsalladen så jag tänkte att den måste vara god då. Men ack vad fel jag hade. Aldrig mer kycklingsallad där säger jag bara! Det var verkligen ingenting för mig. Så nästa gång tänker jag återgå till Big mac co och cola, så de så. Sen när Sofie kollade synen så sprang jag runt lite på stan. Inhandlade nagellack (ovanligt? Nej!) och en fotopärm. Medan mamma sen kollade synen och så hjälpte jag Sofie att hitta glasögon, fick tag på ett par superfina som passade henne kanon. Och så hjälpte vi mamma att hitta nya glasögon. Så om ett par veckor har de båda nya snygga glasögon.

Fotopärmen som jag köpte ska jag ha till att samla bilder från min sjukdomstid. Som en slags bearbetning. Har börjat sätta in bilderna och ibland kan jag sitta och kolla på dem om och om igen. Fattar nog inte ritkigt än vad det är jag går igenom. I alla fall, när behandlingen är över så kan jag ju välja att spara albumet så jag kan kolla i de, lägga ut de i förrådet och om jag vill försöka glömma och gå vidare så kan jag u alltid elda upp de.

Nackellacken som jag köpte var så jag ska kunna göra fransk manikyr hemma. Mamma hjälpte migm igår. Det tar ett tag innan man får in tekninken så de blev sådär. Men naglarna är i alla fall finare nu än vad de var innan vi fixade dem.



Igår kväll kom Erica och Christian hit så vi grillade, snackade skit och kollade film, myspys! <3