2011-08-31
 20:19:04

Växer

Ikväll är det soffhäng med Signe som gäller, myspys! Får nog bli en film innan det är dags att sova, kan hända att jag somnar under filmen men i så fall så får jag väl kolla klart på den en annan dag.





Lite sliten efter dagens behandling!

För övrigt så växer håret som ogräs, riktigt skönt! Så om några månader kanske jag kan ha en frisyr så jag slipper dendära peruken, hade ju varit skönt!


Här ser det ut att vara väldigt tunnt och lockigt. Men det är bara för jag legat i soffan och vridit mig, så det ser inte ut riktigt så, säger Christian i alla fall.



2011-08-31
 14:19:05

7B

Idag har jag alltså fått omgång 7B. Nu har jag bara 8A och 8B kvar, sen är min behandling äntligen över!
Om fyra veckor sitter jag här hemma och har fått sista kuren. Ska bli så fruktansvärt skönt. De som själva gått igenom den här skiten vet precis vad jag menar.
Men nu ska jag tillbringa eftermiddagen/kvällen på soffan. Låter bra!
2011-08-30
 21:34:17

Laddar

Laddar batterierna med soffhäng i min jumpsuit - måste vara det bästa sättet någonsin! Snart dags att krypa ner i sängen! Godnatt!
2011-08-30
 15:38:02

Full rulle!

Har varit full rulle på mig både igår och idag.
Igår körde jag upp till mamma. Käkade frukost och tog en promenad med hundarna innan vi gick upp på vinden och började sortera våra barnkläder. Bllev en hel del kläder som skulle slängas! Sparar bara favoritplaggen och det som mamma sytt. Efter att vi käkat lunch körde jag hem och duschade och hämtade Christian och sen körde vi in till Växjö. Var på jysk och beställde ett vitrinskåp, längtar som tusan till vi får hämta det om cirka en vecka. Sen var Christian och provade linser och jag sprang runt lite på stan. Sen blev det en runda hem till mamma igen för att hämta Signe och käka lite middag.

Blv en tidig morgon idag också. Har varit och tagit prover och sen handlat. Christian kommer hem vid sju ikväll så kändes lite taskigt om jag skulle lämna handlingen tills dess. Sen har jag börjat plocka iordning lite här och planerar hur jag ska plocka i ordning allt i skåpen, måste tänka lite hur jag vill ha de i vitrinskåpet och så också. Nu har jag precis förberett maten så ska diska och sen plocka i ordning lite bland alla skor.

Imorgon är det dags för behandling igen. 7B är det denna gången.
Slutet närmar sig med stormsteg! Så jävla skönt!
Och när det är öer så ska här firas!

Nehe, disken diskar inte sig själv!
Puss o Kram!
2011-08-28
 21:47:24

Barn med cancer

Har precis kollat på kvällens dokumentär på tvåan, Barn med cancer. En dokumentär jag säkerligen inte hade tittat på för ett par år sedan. En kvart innan den började fick jag reda på att den var i kväll. Så då sket jag fullständigt i det jag egentligen skulle gjort. Kände att jag ville se dokumentären. Det är verkligen tufft. Trots att jag är mitt uppe i behandlingen så fattar man inte riktigt.

En kille som var med var på väg att ta sitt liv på sjukhuset. Han tyckte det var så jobbigt. Men i slutet av dokumentären var han färdigbehandlad. Blev så glad av att se honom glad när behandlingen var över.

Dock så är det inte alla som klarar kampen. En tonårstjej, Victoria, hade skelettcancer och hon gick miste om sitt liv. Hon ställde ofta frågor om hur länge de trodde hon skulle leva. Enligt sköterskan ställde Victoria ofta frågor för att se om personalen kunde/vågade svara, hon ville se deras reaktioner. De hade filmat från hennes begravning. Då lipade jag som aldrig förr. I vissa fall kan det vara en lättnad, men det är ändå så fruktansvärt tragiskt!

Jag blev så berörd av dokumentären. Fattar inte att det är cancer som man själv håller på att övervinna. Det är så overkligt när det kommer till sig själv. Nu blev det en ännu större självklarhet att skänka pengar till Barncancerfonden, är det någon mer som känner för det så kan ni trycka in här på Beatrice insamling, http://www.barncancerfonden.se/10084.

När jag hade sett dokumentären så kändes det ännu mer självklart vad jag vill göra med mitt liv. Jag vill verkligen kunna hjälpa sjuka barn. I framtiden vill jag verkligen prova på att jobba på Lekterapin. Vi får se om jag kommer så långt, men det är en önskan jag har. Och känner jag mig själv rätt kommer jag att kämpa för att komma dit.

Som sagt så kommer ni till en insamling via länken ovanför.
Ni kan komma till Beatrice blogg genom denna länken, http://bissy.blogg.se/. Beatrice är en tjej som, precis som jag, har haft Hodgkins. Men hon är nu cancerfri. Det är hennes blogg jag läste när jag fick reda på att jag var sjuk. Det var där jag läste om hur ett liv med cancer kunde vara. Hon är en stark tjej och det var genom hennes blogg som jag blev inspirerad till att skapa en egen. Att kunna skriva av mig om sjukdomstiden, allt som händer och det som ska komma hända, som man vet innan. Och det jag skriver här är för min egna skull, för att det är skönt att få skriva av sig och sätta ord på sina känslor. Och som jag skrivit innan så är det skönt när jag kan skriva och andra kan läsa och veta hur allt går. Min blogg handlar inte alltid om bara cancern heller, detta är nog för att jag är väldigt positiv och alltid försöker se det positiva. Därför blir det lätt att jag skriver om vad jag gjort och som gjorde mig glad, i stället för att varje dag skriva att jag är trött.

Men nu när jag ändå skriver så kan jag ju ta upp att jag är väldigt trött. Men vi ska strax gå och sova. Christian ska upp tidigt imorgon för skolan börjar igen. Är verkligen avundsjuk. Jag vill också börja skolan igen. Men vad hjälper det att jag vill? Inte ett skit. Skolan får jag ta när jag är färdigbehandlad och när jag återhämtat mig.

För att knyta ihop detta inlägget med där jag började så börjar jag tjata om dokumentären igen. Om det var någon som missade dokumentären men som vill se den så kan ni gå in och kolla på den på svt.se.
Nu är det dags att krypa ner i sängen.
God natt!
2011-08-27
 17:04:32

Inte alltid

Det blir inte alltid som man tänkt sig.
Igår skulle jag och Christian vara hemma själva opch ta de lugnt. Men så blev det inte. Christians underbara kompisar Simon och Sinan kom hit och höll oss sällskap, mycket trevligt :)
Idag har lillasyster varit här nästan hela dagen. Har kollat på film och lagat mat och lite sånt. Nu håller jag på och fixar mig och sen ska jag ner till Hanna på myskväll, god mat och vin, låter så en mycket bra kombination!
Ha en bra lördagkväll folket!
Puss o Kram
2011-08-26
 08:14:50

Fredag

Då var det fredag igen. Jag och Signe är redan uppstigna och nu väntar vi bara på Christian också, sen ska vi äta frukost. När morgonpromenaden är avklarad ska vi köra upp till Linneryd. Bara ta de lugnt på förmiddagen, ha maten klar när mamma och Sofie kommer hem från stan och sen kanske plocka lite på vinden, vi får se.

Ikväll ska jag och Christian bara vara hemma och ta de lugnt. Ska bli så himla skönt. Grilla lite och ta ett glas rött till de. Mysigt.

Nu vet ni vart ni har mig under dagen!
2011-08-25
 21:46:13

Frågor

Är det någon som har någon/några frågor så är det bara att ställa dem så ska jag försöka ge ett svar. Inga frågor är dumma! Bättre att fråga och få ett svar än att gå runt och undra och anta saker, tänk på det folket!
2011-08-25
 21:17:09

CSN

Har börjat fundera över hur hösten kommer se ut ekonomiskt. I våras fick jag ut studiemedel från CSN eftersom jag hade hunnit börja läsa i våras innan jag fick min diagnos. Kontaktade CSN idag för att se hur jag ska göra till hösten. Trots att tanken är att jag ska plugga men inte kommer börja så kommer jag inte kunna få ut pengar från CSN. Förstår verkligen. Men de innebär att det inte blir så bra med pengar i höst, fast det ordnar sig alltid. Man måste se positivt på allt.

Men längtar verkligen till allt är över och jag kommit igång med skola eller jobb igen. Ska bli såå skönt. Men det är ju ett tag till de. Det är bara att kämpa på... Snart är jag igenom den här skiten!
2011-08-25
 19:10:08

Oooups!

Ja herregud, jag är verkligen urusel på detta. Nu måste vara sjukt trötta på att jag inte sköter uppdateringen här! Men idag har mamma skrivit till mig och frågat hur det går, så måste väl skicka upp ett inlägg här nu. Det är illa när jag måste kolla förra inlägget för att komma ihåg vad vi gjort och vad jag berättat för er.

Denna veckan har vi fått i ordning lite här hemma. Städat och fixat klart ute i förrådet. I tisdags körde jag, Christian och Signe till Linneryd för att hämta mamma och Maja och sen körde vi in till djursjukhuset för att vaccinera Signe och Maja. De var superduktiga båda två. Efteråt fikade vi hos Sara innan vi körde hem till mamma och åt lunch. Mamma har börjat rensa på vinden också, så jag var och rotade bland mina barnkläder. Ska slänga de mesta av de. Det som mamma har sytt själv ska vi spara, men resten får åka till tippen.  Sen på kvällen kom Erica och Christian hit, vi grillade och bara umgicks, väldans trevligt!

Igår gick dagen till att bara ta de lugnt och sen städa, skönt, men det är redan skitit igen. Hopplöst! Sen på kvällen åkte jag, pappa, farmor, farfar och Signe till Uråsa för att kolla på när kusin Stina spelade fotboll., roligt : )

Idag har vi varit och hälsat på hos Christians morfar. Alltid lika trevligt! Nu lagas det mat här. Kryddiga färsspett och klyftpotatis. Något nytt recept, så det är spännande. Nu ska jag plocka i ordning på köksbordet så vi får plats när vi ska äta. Och sen ikväll blir det tv-tittande och ta de lugnt.

Ha en bra kväll!

2011-08-22
 10:30:44

Sorry

Är ledsen för den kassa uppdateringen!
Onsdagen började med kaos. Skulle vara på sjukhuset vid 8, körde hemifrån vid halv 8 ungefär. Efter en bit kom jag på att jag glömt plånboken så då var det bara att vända. Så innan vi egentligen kom hemifrån var klockan nästan kvart i 8. Körde på ganska så bra eftersom vi var sena. Sen finns det ju de som kör på 90 väg och bromsar ner till 75 bara för det kommer en fartkamera, sjukt irriterande! När vi kommer till Bramstorp så står polisen där och kollar körkort och så skulle man blåsa. Jaja, där var det bara att ställa sig, sist i kön! Men det gick ganska så fort i alla fall. Just då tänkte jag på vilken tur att jag vände och hämtade plånboken. Ibland ska man ha tur. Väl i Växjö gick det bra. Tog lite längre tid eftersom vi var sena in, men de rullade på ganska så bra ändå. Mina vita blodkroppar är nu ännu lägre vilket gör mig mer infektionskänslig, så det gäller nog att börja passa sig lite. När jag var klar och sköterskan tagit ut nålen ur porten så blödde de som tusan, det brukar det aldrig göra! Men troligtvis så var mina trombocyter låga och då koagulerar inte blodet lika lätt, men efter ett tag så löste även det sig. Åkte hem och beställa mat, som vanligt.
På kvällen mådde jag inte superbra. Väldigt seg och hade lite lite feber, pendlade mellan 36,8 och 37, 4 typ, men den steg inte mer så behövde aldrig ringa in, men jag var allt lite orolig.

Kände mig seg i torsdags med, värre än vanligt. Låg och kollade OC men kände att jag behövde göra någonting också, Så kokte rabarberkräm och sen gjorde jag cheesecake och glass innan jag återgick till tv-tittandet. Annars var det en ganska så lugn dag, vad jag kan minnas nu i alla fall.

I fredags var jag och Signe nere hos Anna och hennes lilla valp Alva och busade. Hundarna gick bra ihop och busade någon timme medan vi fikade lite, mycket trevligt så det borde vi göra om Anna! Sen stack vi hem och jag bytte om och så käkade vi lite lunch innan vi körde till Linneryd och lämnade Signe innan vi begav oss in till Växjö. Christian skulle in och prova linser och efter det fick det bli en liten fika hos moster Sara. En sväng till Grand hann vi också med innan vi skulle möta upp Christians mormor c/o för middag på Hong Kong, mysigt!
När vi var på Grand så mådde jag verkligen dåligt. Funderade på att köra hem så kunde Christian åka med sin mamma hem. Men jag vågade inte köra. Trodde jag skulle svimma när vi var där, men när vi ätit så blev det dock lite bättre.
När vi körde hem körde vi till mina föräldrar och hämtade Signe innan vi körde hem för att sova.

I lördags gjorde jag egentligen ingenting på dagen. Kollade OC och tog de lugnt. Crissan kom hit och sen fick de upp till ishallen för att kolla hockey. Under tiden gjorde jag mig i ordning och förberedde maten lite. När de kom hem blev det grillning, jag, C, Crissan, Simon, Annie och Ola. Även Hanna kom bort en sväng på kvällen. Hade en mycket trevlig kväll, tack alla för ni gjorde den bra!

Gårdagen startade vi med en rejäl sovmorgon innan vi steg upp och körde bort till Carmen och Peter en runda innan vi stack ut i skogen. Så igår eftermiddag hade vi en riktigt trött hund. Först busat med Hudde innan hon var ute och sprang som tusan i skogen. På kvällen var jag och Erica fiskeänkor så då var jag och Signe borta hos henne och hälsade på och snackade skit. Var så längesen jag träffade henne och bara satt och pratade, så det var guldvärt!

Började plocka i förrådet igår också, behöver röja upp lite där ute. Och nu är det inte så mycket kvar, får se om vi tar det sista idag, skönt att ha de klart innan Christian börjar skolan igen. Annars blir det nog lugnt idag. Kanske lite städning, vi får se. När man är lediga ska man ta dagen lite som den kommer, inte planera alla dagar så mycket.
Något som måste göras är i alla fall att plocka i ordning lite här, så jag får väl börja med det i alla fall.
Hörs!

2011-08-20
 17:17:10

Fullt upp

Phhuuu, fullt upp idag igen.
Återkommer förhoppningsvis imorgon!
2011-08-17
 21:29:52

7A

Woho! Nu är omgång 7a klar! Så nu är det bara tre gånger kvar! Helt jävla underbart! Längtar till sista behandlingen. Längtar efter att få operationstid för att porten ska ut, tycker dock inte om känslan med operation. Men klarar man att vinna över cancern så klarar man en liten operation. Nu ska jag i alla fall snart ta en insomningstablett och sen ska jag gå och lägga mig och sova gott hela natten hoppas jag!
Godnatt! Hörs imorgon!
2011-08-16
 21:03:09

Tisdag

Hunnit med en hel del idag. Tog prover i förmiddags och efter det handlade jag. Hann med ett avsnitt OC innan Crissan kom hit på fika. I eftermiddag har jag varit nere hos min favoritHanna och fikat, lika mysigt som vanligt. Hundarna fick busalite också så nu är Signe helt slut!
Nu blir det lite tv-tittande innan det är dags att krypa ner i bingen, imorgon är det cellgift som gäller, nu är det nära slutet och det gillar vi skarpt!
Som vanligt så lär uppdateringen vara kass imorgon, men orkar jag ska jag slänga upp ett inlägg!
Godnatt!
2011-08-15
 20:33:41

Måndag

Då var det ny vecka igen.
Varit i stan en runda, klippte till peruken lite och sen fick det bli en sväng till skopunkten innan vi begav oss hemåt igen.
Är riktigt trött nu så tänkte slänga mig framför tvn en stund.
Återkommer imorgon!
2011-08-14
 21:50:17

Växer

Håret växer och gror. Här är två bilder som är tagna i tisdags.



2011-08-14
 21:44:53

Helgen

Shit vad dålig jag är på att skria här. Har verkligen haft fullt upp hela helgen!
I torsdags hade Christian fått feber så mamma hämtade mig och så var jag hos dem på kvällen och sov där. Var rädd att bli sjuk jag med så tänkte att det var bäst att hålla sig undan. Men det var inte så farligt med honom. I fredags mådde han bättre igen så jag lånade mammas bil och åkte hem en runda innan vi begav oss tillbaka till Linneryd där vi också inväntade Carmen och Peter så blev det lite mat och vin.

Igår så gjorde vi ingenting fast ändå hade vi fullt upp. Dagen gick fruktansvärt fort. Och på kvällen var det dags för 20-års fest för kära Annie som fyller 20 i september. Tack för en trevlig kväll!

Idag har det också varit en lugn men fullspäckad dag. Skulle städa idag men satte inte igång med det fören nu ikväll, vid sju-tiden. Mamma och pappa kom och sinkade oss lite men nu är det i alla fall färdig städat här och nu ligger håret i en balja vatten, haha, låter så roligt när man säger så.

Nu sitter jag och kollar på Snålvatten och Jäkelskap och sen är det snart dags att sova. Imorgon ska vi in till Växjö, har mycket att göra imorgon men vi ska nog hinna med allt.

För övrigt så har jag fått riktigt ont i mitt vänster knä, men knappt resa på mig när jag suttit ner, man inte böja mig oxh plocka upp någonting på golvet heller för kan inte böja benet. Har riktigt ont i ryggen också, så har beställt massage av min man, men det vet man aldrig om man får. Jag får väl tjata.

Som avslutning på detta inlägget får det bli en bild på Signe och Maja.

2011-08-12
 14:43:11

Rubrik

Hejsan hoppsan!
Dålig uppdatering igen, jag vet! Men tyvärr hinne rjag inte uppdatera er nu heller.
Måste diska och plocka ihop lite grejer och sen åka upp till mamma och pappa. Men imorgon hoppas jag på ett bättre och mer uppdaterande inlägg!
Trevlig helg!
2011-08-09
 21:36:35

Update

Sådär ja, då var det dags för en uppdatering.

I fredags grillade vi och spelade kubb med lite kompisar och sen blev det ett glas vin uppe hos Ola för att fira att han hade födelsedag igår. Mycket trevlig kväll som vanligt!
I lördags blev det tacokväll och kubb hos oss. Lika trevlig kväll som fredagen. Helt sjukt vilka underbara kompisar vi har. Sen i söndags hade vi städdag innan vi körde upp till mina föräldrar. Pappa, Christian och Fredrik åkte ut och fiskade, under tiden fixade jag en del på mammas dator under tiden som hon passade Signe.

Det var en sammanfattning av helgen. Nu är det ny vecka och nya möjligheter.
Igår var Signe hemma själv i 45 minuter. Det gick superbra. Hon hade inte kissat inne och lägenheten var så fin så, hon är duktig min lilla plutt. För övrigt var det en lugn dag. När Christian och Ola var i ishallen så kom Malin och barnen hit för att busa med Signe och fika med mig. När pojkarna kom hem blev det tv-tittande.
Idag har jag, Christian och Ola varit i staden. Mitt inköp blev en Jumpsuit, sjuuukt skön! Ska ha den hemma och mysa i! Var och åt på Fyra krogar vid Växjösjön. Riktigt god mat - kan starkt rekomendera fläskfilén!

Nu ikväll har vi bara tagit det lugnt. Och det ska vi fortsätta med nu någon timme innan det är dags att sova.

När det gäller mig så mår jag bra. Jag är trött så klart, men det är ju inte konstigt när jag får den behandling jag får. Men nu är det inte länge kvar, skönt de! Men känner mig piggare nu sen vi köpte Signe. Har någon annan att tänka på och ta hand om!



Världens finaste ♥
2011-08-08
 21:42:36

Dåligt!

Riktigt dålig upppdatering här ja! Imorgon lovar jag er att uppdatera allt som hänt i helgen! Men nu ska jag kolla på film med Christian och Ola!
Hörs imorgon!
2011-08-05
 11:21:47

Fredag

Behandlingen i onsdags gick bra som vanligt. Lite kämpigare att äta än vad det brukar vara, men fick i mig en del ändå. Signe var hos mormor och det hade gått fint, men hon hade nog saknat mig lite i alla fall!
Nu har vi börjat med nedräkningen på riktigt! Bara fyra gånger med cellgift kvar! onsdag vecka 33, 35, 37 och 39, sen är det klart! Då ska det firas. Känns helt sjukt att det snart är över, kan inte fatta de... Så sjuukt skönt!

I alla fall. Skulle uppdatera igår, men glömde. Satt och höll på att sortera bilderna som vi lagt in på den externa hårddisken, sjukt mycket bilder. Och nu när jag sitter här med några kilon för mycket och inget hår så undrar man vad man hade att klaga på förut...



Bilden är tagen på hösten 2008. Gymnasietiden - en bra tid, saknar den allt lite!
Blev glad när jag satt och kollade igenom massa bilder från 2006 och framåt. En del skrattade jag som tusan åt, funderade på hur jag kunde gå så. Medan jag bara ler åt endel och minns hur underbart allting var på den tiden. Något jag saknar är de dagar då vi var på Öland med gänget. Helt fantastiskt! Hittade också bilder och ett par filmer från förfester innan Balders - Hade så grymt roligt. När jag såg filmerna igår trodde jag att jag skulle skratta ihjäl, haha!

Om en stund kommer C hem från jobbet. Sista dagen denna sommaren. Jag ska fixa besälla lite kort och sen blir det vila. Ikväll ska vi grilla lite med några kompisar hos Ola, mycket trevligt! Dags att hänga tvätt och sen värma lite mat till min man!

Ha en bra fredag!
Puss o Kram
2011-08-03
 17:51:39

Stickningar

Precis som att inte stickningarna i benen räcker?
Nejnej! Nu har jag det i fötterna också!
2011-08-02
 14:08:19

Insamling

Man ofta hur folk klagar på att de är trötta, har värk, hur tråkigt det är i skolan eller på jobbet. Är detta bara för man tar allt självklart? Ibland är det som att en del klagar bara för att de ska. Givetvis att man är trött ibland, kanske gått miste om några timmars sömn. När man blir äldre får man värk, det bara är så, varför klaga över det? Självklart kan jobbet och skolan vara tråkigt, jobbigt och stressigt. Fast om det är fruktansvärt jobbigt och tråkigt hela tiden och om man klagar över det för mycket, trivs man då? Är det rätt ställe att jobba på eller rätt utbildning man har valt? Frågan jag ställer mig är om det blir bättre av att klaga? Försvinner tröttheten, värken och allt det jobbiga då? Jag själv har ofta klagat, det är så de flesta av oss fungerar. Men sen jag blev sjuk har jag fått en helt annan syn på de. Så trött som jag varit under behandlingen har jag aldrig varit innan, så ont som det gör i benen när jag får stickningar har jag aldrig haft innan och så mycket som jag saknar skolan och jobb har jag aldrig gjort, men så lite som jag klagat detta året har jag aldrig gjort innan. Däremot tycker jag att alla andra klagar mer, är det för att man lägger märke till det och jämför med sig själv? Att alla andra ska vara glada för att de är friska och klarar av att jobba men att de inte uppskattar det, medan jag hade gjort vad som helst för att inte ha missat skolan i våras och kanske till hösten och sommarens jobb.

Att ha Cancer är tufft. Men jag har haft tur, jag har klarat mig fint. Vissa dagar har varit bra medan andra dagar har varit skit, men det finns de som får kämpa sig igenom varje dag och inte vet om de ska klara sig överhuvudtaget. Många får dödsångest redan när de får diagnosen. Medan ångesten för andra sakta kommer krypande under behandlingens gång. Nu för tiden är det skrämmande hur många som får cancer. Och många är livrädda för vad som komma skall. Ju bättre behandlingar och så vidare blir, desto fler kommer övervinna sin rädsla för sjukdomen, men för en del kommer det allatid att vara den skiten som tog någon näståendes liv. Jag är glad, jag fick behålla min pappa och om jag klarar mig ifrån infektioner så kommer jag också klara mig fint! Att jag fick behålla pappa gjorde att jag övervann min rädlsa för cancer. (Även om jag skulle få en infektion hoppas jag att jag skulle klara de, men det är sånt man aldrig vet. Cancer är en allvarlig sjukdom och man vet aldrig hur min kropp skulle reagera om jag blev sjuk).

Nog pratat om mig.
Cancer tar många personers liv. Jag vill att fler ska överleva och övervinna sin rädsla. Se att ingenting är omöjligt. Men för att detta ska ske krävs mer forskning och utbilning. Barncancer fonden ser till att drabbade barn, ungdomar och deras familjer att får den vård och det stöd de behöver under behandlingen.

Beatrice Reimertz fick diagnosen Hodgkins när hon var 17 år. När jag fick diagnosen var det hennes blogg jag hittade och läste. Att läsa det hon skrivit gjorde att jag fick rysningar i hela kroppen. Var det så det skulle bli? Var det så att ha cancer? Jag satt och läste och grät, jag blev rädd för det som skulle komma att hända, men jag kunde bara inte sluta läsa! Jag är så imponerad av henne! Hon har haft det fruktansvärt, men hon har klarat det, hon är cancerfri och jag hoppas att hon är friskförklarad om fem år! Precis som mig så vill Beatrice att flera ska klara kampen, hon har startat en insamling till Barncancerfonden med en önskan om att den fjärde stolen inte ska behöva stå tom. Gå gärna in och kolla på insamlingen och om ni vill får ni gärna skänka en liten slant. Varenda krona är värdefull! För att komma till insamlingen, tryck här.

Jag hoppas att ni alla vill vara med och kämpa!

2011-08-01
 10:23:40

Ny vecka

Då var det ny vecka igen. Helgen var fullbokad. I lördags jobbade Christian och efter det var vi hos hans gammelmormor och sen hos hans farmor och farfar och på kvällen körde vi upp till mina föräldrar och åt. Igår hade vi städdag, var också nere hos mormor en runda och på kvällen blev dte mat hos Christians mamma.
Idag är det åter jobb för C. Han är nu inne på sista veckan, så skönt! Sen är han hemma hos mig i tre veckor innan han börjar skolan igen. Får se om vi ska hitta på någonting under de veckor som han är ledig.
Funderar på att gå ut och lägga mig i solen en stund. Sen ska jag lämnna Signe hos mormor en stund medans jag går till banken. Och ikväll är det kalas i Ingelstad, för Daniel som fyller 17 på ondag. Shit vad mina kusiner börjar bli gamla!
För övrigt har jag inga planer för veckan mer än att jag ska ha cellgift, så vi får se vad osm händer mer.
Nu ska vi ut en sväng, jag och Signe :)
Ha en bra dag!