2012-07-28
 15:11:43

Aktiv

Jobbar och sliter för fullt känns det som. Dock har jag varit ledig ett par dagar nu, så då har jag jobbat på solbrännan istället, behövs det med! Idag har varit en väldigt aktiv dag, startade med en löprunda i ösregnet, var borta och gosade med Ebbbe som är våra kompisars barn, han är bara två veckor och hur mysig som helst! Efter det blev det en långpromenad med Malin och nu har vi precis käkat lunch här. Glider runt i mina träningskläder en stund till för snart ska vi ner och spela tennis i två timmar. Hur roligt som helst! Sen ikväll blir det mat hos mor och far. gött att bli bjuden på mat! 
 
På måndag och tisdag är det marknad här i Tingsryd, det är årets händelse och helt galet mycket folk är i rörelse då och det är kaos i hela Tingsryd (värre än vanligt då alltså!). Ska ner en runda på dagen och se var de har att erbjuda i år. 
 
Annars är det lugnt hos mig, jag mår jättebra. 
Jag undrar däremot varför vi i vår familj/släkt ska få all jävla skit hela tiden. Vi är trötta på detta nu och tycker att det får vara nog! Är inte den ena sjuk så är den andre. Tur att vi inte gräver ner oss för det. Nu håller vi i alla fall tummarna för att mormor ska bli kvitt sitt tarmvred och för att inte mammas sjukdom spridit sig vidare i tarmarna. 
 
Ha en bra lördagkväll! 
Puss Kram
2012-07-19
 17:06:48

Nyklippt

Såhär fin blir Signe när jag och Christian varit framme med trimmern. 
 
2012-07-05
 20:23:26

Torsdag

Efter att ha varit duktigt förkyld i nästan i vecka så är jag i stort sett frisk nu. Lite snorig emellanåt bara. Bäst av allt är att jag inte kännt någon körtel nu under tiden som jag varit förkyld, så har inte behövt vara nojig över någonting! Så nu är jag snart i form igen. Snaart är jag tillbaka på gymmet och så ska jag och C börja spela tennis, sjukt roligt! På söndag tänkte vi sätta igång! För övrigt så är det mycket jobb denna veckan, närmare 60 timmar. Och jag har nästan 20 timmar kvar... Och i helgen ska vi hinna med att fira två födelsedagar också. Idag fyller nämligen Peter år och imorgon fyller "bonnen" (morfar) år. Så vi vet vad vi ska göra i helgen. 
 
Just nu längtar jag till nästa torsdag kväll, vetskapen om att jag får vara ledig tre dagar i rad är helt underbar. Även fast helgen redan är uppbokad, men på att träffa underbart folk och dricka vin! Jag får vara ledig på måndag också, men inte samma känsla att bara vara ledig en dag som när jag får vara ledig tre dagar. Så nu håller vi tummarna att ingen blir sjuk så jag måste jobba! 
 
Förresten, på ungcancershop.se kan man nu även köpa t-shirts, linnen och armband. Ruskigt fina! Klicka in och kika vettja!
 
Nu ska jag ta hand om min tvätt och snart ska sängen bäddas med nytvättade lakan. 
Ha en bra kväll!