2012-06-29
 13:58:35

Skitförkylning

Lagom till mina tre dagars ledighet då det händer en massa har jag åkt på en dundeförkylning. Har haft fruktansvärt ont i bihålorna, men det verkar som att det ska ge med sig nu, men man vet aldrig. I alla fall så har jag bara tagt det lugnt idag, vilat på soffan och så strykt Christian skjorta till ikväll då det blir 75-års kalas. Trevligt. 
 
Nu ska jag och Signe nog sova en stund på soffan innan vi ska gå en runda och sen göra oss iordning. 
Ha en bra helg kära vänner! 
2012-06-27
 12:42:16

Onsdag

Guud vad trött jag är idag. Startade dagen med ett jobbpass, 6-9.15 och sen stack jag och tränade direkt. Väl hemma har jag duschat och sen somnade jag på soffan en stund. Nu har jag precis svalt maten och ska diska. Och efter det måste jag gå en sväng med Signe och sen blir det jobb igen, 14.45-21.30. Även imorgon jobbar jag samma tider så kommer vara supertrött då också. Men om allt går som det ska får jag vara ledig fredag, lördag och söndag för att sedan gå på en vecka med väldigt mycket jobb. Men det löser sig det också. Så länge det är roligt att gå till jobbet är det inte så farligt om jag jobbar mycket!
Ha en bra dag!!
2012-06-26
 08:50:20

Skolan

Nu har jag fått tillbaka sista uppgiften som jag skickat in också. Och den är godkänd, underbart! Nu ska jag bara hålla koll så det rapporteras in. Fantastiskt. Så idag ska böckerna ut i förrådet!
2012-06-26
 08:40:09

Träning

Igår satte jag igång med ett träningsschema och vid lunchtid hade jag gjort första passet. Sjukt vad ont i låren och rumpan jag har idag, men gud vad skönt det är. Gött att ha ett träningschema också, så jag vet vad jag ska göra när jag går bort för att träna. Ska följa det nu i 3-4 veckor och sen ska jag byta. 
 
Idag är jag i alla fall ledig, rikgit skönt! Ska hinna med och handla och sen blir det våfflor med Erica och i eftermiddag ska jag och Annie simma. Fullfart nästan hela  dagen med andra ord, Trots att nästan hela dagen är planerad så är det skönt att ha fullt upp med saker jag tycker om att göra. Då känns det meningsfullt att vara ledig lite ibland! 
 
2012-06-25
 10:17:49

Kläder

När jag blev sjuk och gick upp i vikt la jag ut alla kläder som var försmå i förrådet. Det blev två lådor. Idag plockade jag in de de sista. Det var två par jeans kvar och de passar, glädjen som spred sig här hemma var oslagbar. Jag har gjort det, jag har legat i för att komma i mina kläder jag hade innan jag blev sjuk och jag har lyckats! Det var också två tunikor med, vet inte hur jag ska göra med dem. Det är sådana som sitter tajt och jag tycker det ser lustigt ut, troligtvis för att jag inte är van vid att ha tajta kläder längre. Tror att de får åka in i garderoben över sommaren i alla fall! 
Detta ska jag fira med en liten promenix med Signe och sen träna, mitt sista mål är ju ännu inte uppnått, så nu är det bara att träna på! 
2012-06-24
 09:56:28

Bra helg!

Då var det söndag igen. 
Midsommar helgen har varit kanon. Fredagen startade vi hemma med scones, ägg och bacon. Och på kvällen var det fest med underbart folk hos Frida. Tack alla för en bra kväll! Igår blev det en lugn dag, vi var trötta både Christian och jag så vi slappade i stort sett hela dagen. På seneftermiddagen pallrade jag mig ut på en långpromenad med Frida, den var ruskigt skön trots att det ösregnade i stort sett hela rundan. Idag blir också en lugn dag, Christian kommer strax hem och då ska vi gå på med klippmaskinen på Signe, håll tummarna för att det kommer gå bra. Annars får vi väl köpa en kattlåda till henne så hon slipper gå ut och visa sig om hon blir ful! 
 
Hoppas att ni haft en bra midsommarhelg! 
 
2012-06-20
 11:14:39

Midsommar

Tiden går såå sjukt fort  så jag hinner inte med....
Förra veckan jobbade jag ruskigt mycket, kändes som att jag mer eller mindre bodde på jobbet. Denna veckan har varit lite lugnare, går i alla fall av imorgon vid 9 och sen är jag ledig till klockan 6 på måndag morgon.
Förra veckan var vi på student, det var Sofies pojkvän Fredrik som tog studenten. Grattis!
Denna veckan är det som sagt lite lugnare på jobbet men har ändå fullt upp. Igår kväll var jag ledig men hann ändå inte ta det lugnt, vi var tvugna att handla mat och gå till systemet, tycker inte det hade varit speciellt smart att göra det imorgon kväll. Var också och köpte en klippmaskin till Signe och Elsa, dom får dela.
Elsa har varit och hälsat på mig två dagar denna veckan också, så fruktansvärt söt är hon. Och hon och Signe leker som tusan hela tiden när hon är här, skönt att det funkar bra med dem ihop!
På fredag är det midsommar, då vankas det fest med underbara personer. Kommer bli lika galet som vanligt!
Nu måste jag slänga mig i duschen och sen laga lunch och packa. Idag börjar jag jobba vid 14.45 och jobbar till 9 imorgonbitti. Att jobba natt är inget jag föredrar, men det är bara att gå dit och se glad ut.
Ha en trevlig midsommar!
Puss o kram!
2012-06-05
 21:51:55

Frisk

Jag är så frisk jag kan vara!
Så just nu kan jag inte vara mer lycklig än vad jag är!
2012-06-04
 11:38:52

Jobb

Nu är skolan äntligen slut för denna terminen och jag har börjat jobba. Är på ett gruppboende och jag tror att det kommer bli en vldigt bra sommar.
I fredags var jag hos en gammal klasskompis och grillade, så roligt att träffa alla igen, eller nästan alla det var några stycken som hade fått förhinder. Och i lördags var vi i Karlskrona, mat och vin hemma och sen Stars för att ta en drink, mycket bra kväll! Igår kväll var Frans, Annie, Simon och Annie här, grillade och så skulle vi försöka planera in något i sommar, det var inte det lättaste kan jag säga, vi jobbar om varandra hela sommaren... Men på något sätt ska vi lösa det.
Imorgon är det dags för återbesök, är nervös men det kommer gå fint. Innan jag ska in till sjukhuset ska jag hem till mamma och gosa med Elsa, och medan jag gör det får mamma laga lunch till mig. Bra deal!
Känns inte som att jag hinner med så mycket mer än att jobba denna veckan men det ska nog gå bra det också.
Ha en bra vecka! Puss och kram!