2012-08-30
 22:25:19

Huvudvärk som heter duga!

Hoppas på att jag vaknar upp imorgon och att min hemska huvudvärk, som jag haft i två dagar nu, är borta! Men man vet ju aldrig. Det är väl klart att jag inte ska vara bra så jag kan göra massa roliga saker när jag är ledig...

Jag har ju lovat att det ska komma bilder från bröllopet i också och det kommer så fort jag fått bilder från Christians klasskompisar.

Nu ska jag sova och hoppas på att jag får en mycket bättre dag imorgon. God natt!!

2012-08-27
 08:53:04

Cancer

Att man kan bli så arg och ledsen över något man ska vet ska hända. 
Elisabeth, http://joelisacadam.blogspot.se/, har varit med i Sofias änglar och de visade då att hon var sjuk i cancer. Sedan dess har jag följt hennes blogg för hon verkade alltid vara så glad hon bara kunde även fast cancern tog över hennes kropp mer och mer. I våras fick hon veta att det inte fanns någonting mer att göra och att hon nu skulle leva sin sista sommar. Hon har förberett en massa saker till sina barn som de ska få när de tillexempel fyller 20. Kan inte ens sätta mig in i situationen då hon fick veta att det var kört, att inom ett år behöva lämna jorden. 
 
Nu i helgen, på natten den 25 augusti, somnade hon in. Nu slipper hon smärtan hon haft på grund av cancern och alla mediciner.
 
Man kan inte bli annat är förbannad på den där jävla cancern. Den har inte bara gjort att Elisabeth fått lämna jorden. Den har också gjort att tre barn har blivit av med sin mamma, en man har blivit av med sin fru och en mamma har blivit av med sin dotter. Det är fusterande! 
 
Idag skänker jag en extra tanke till Elisabeths familj och hoppas att alltig ska gå bra i framtiden! 
2012-08-04
 18:01:16

Lördag

Hej allihopa! Blir bara sämre och sämre på att skriva här. Dels jobbar jag mycket men nu beror det mycket på att jag har ny telefon också, så där för sitter ja nästan aldrig vid datorn. Min kära iPhone har nämligen kommit så nu inviger jag den här. Marknaden var lugn. När det slutade käkade jag lite mat innan jag stack hem för att sova. Så denna gången blev det ingen efterfest för min del. Har börjat ta tag i löpningen lite mer ny också. Ger mig ut själv ibland på en runda som är 4,5 km ungefär. Och nej, jag orkar inte springa hela. Men vad gör det... Måste iallafall dra ner på godiset nu igen och tänka lite mer på vad jag äter. Tre veckor kvar till bröllopet vi ska på och jag har tre kilo kvar som jag skulle gått ner tills dess. Lär aldrig gå, men det spelar egentligen ingen roll. Nu ska jag och Signe göra oss klara för en kväll med mat och vin i Fridas nya lya :) ha en bra kväll!