2011-10-31
 12:46:25

Riktigt bra helg!

Har haft en riktigt bra helg!
I fredags blev det lite middag med Frida och Julia hos Frida. God mat och så vin till det såklart. Stack ner till Oasen en runda för att kolla läget, men det blev ingen lång visit utan bara en snabbtitt. Hade en mycket trevlig kväll med två fina flickor! Tack för det!

I lördags förberedda vi det sista innan Christians klasskompisar + ett parrespektive kom hit. Alltid lika trevligt när vi ses allihopa, synd bara att det inte blir så ofta. Men det kanske är därför det alltid är så roligt när vi väl ses. På kvällen blev det Hotellet där vi slog klackarna i taket. Hade så fruktansvärt roligt, synd bara att medelåldern var lite hög, men de var kul ändå, det blir ju vad man gör det till. Efterfest hos Ola, börjar bli en bra vana, innan det var dags att sova. Igår var vi slitna, när Christians klasskompisar åkt hem hämtade vi Signe och sen somnade jag gott i fotöljen. Blev en pizza innan vi gick och la oss, tidigt. Låg nog i sängen innan halv 10, riktigt skönt.

Idag blir det en lugn dag, mamma och Sofie kommer ner en runda i eftermiddag och sen ska jag fixa mat till Christian och mig innan jag ska på valpkurs, sista gången ikväll.

Imorgon är det 1 november, sjukt. Blir sista invägningen och mätningen innan träningen drar igång. För imorgon ska jag bort till gymmet, så himla härligt att komma igång igen.

Dags att skriva mat och handlarlista, någon måste ju göra de.
Ha en fortsatt bra måndag.
Puss o kram!
2011-10-27
 22:02:48

Tips!

Nytt mattips idag igen

http://www.ica.se/Recept/flaskwok-med-svamp-och-gront-713006/


Fick hem en bok idag som nu är utläst. Och jag rekommenderar den verkligen! Guldvingar av Frida Darell. Frida var 25 år när hon fick diagnosen Hodgkins. I boken får man läsa om olika saker som hon (och en del även jag) gått igenom från hennes synsätt.

Dags att gå sooova!
Blir en lång dag imorgon!
Puss o Kram!
2011-10-27
 21:10:52

Det är okej att känna saknad

Ung cancers tredje film. Gråter lite samtidigt som jag skänker mina tankar till Malin och hennes närstående.
2011-10-27
 14:45:17

Torsdag

Jag är så fruktansvärt ledsen för min kassa uppdatering.

I helgen hade vi fets hos Frida och André för att fira att behandlingen är över och cancern borta. Vi var 14 personer och alla som var där betyder så fruktansvärt mycket för mig. Är glad att de kom och ville fira med mig! Det var en så otroligt rolig kväll, den hade inte kunnat bli mer lyckad. Mycket skratt och skålande. Mina flickor sjöng för mig och jag blev så rörd att jag grät samtidigt som jag skrattade.

Texten:
Karlsson Karlsson Världens bästa Karlsson
Karlsson Karlsson Hoj där sitter Karlsson
Karlsson Karlsson ingen faktiskt ingen
Annan Karlsson gillar vi så bra som DIG!

Karlsson Karlsson Världens bästa Karlsson
Vackra Snälla alltid Glada Karlsson
Genomstarka Underbara Karlsson
Undra på att vi alla älskar DIG!

När cancern kom så sa du att det var ju ingen grej
Vi trodde dig för att du är ju Världens bästa tjej!
Tiden gick och cancern den försvann liksom ditt hår
Nu sitter du med oss ikväll utan ett minsta sår!

Det är Karlsson det Hurra Hurra Hurra
Det är Karlsson det Hurra Hurra Hurra
Det är Karlsson det Hurra Hurra Hurra för DIG!

TACK ALLA FÖR EN HELT UNDERBAR KVÄLL!


Trodde inte att jag skulle kunna stiga upp från sängen i söndags, utan trodde jag skulle må jättedåligt, men så var inte fallet. Mådde superbra, var lite trött men kände inte av någon bakfylla, skönt! Spenderade i alla fall söndagen i soffan med mina två favoriter.

Jag tänkte jag skulle uppdaterat er om helgen redan i måndags, men det råkade inte bli så. Mamma, Sofie och Maja kom hit så jag hade en dag med dem innan det var dags att laga mat och sedan köra ut till valpkursen. Kursen gick förresten ganska så bra. Signe är koncentrerad tycker jag. Dock hittade hon inte sin leksam när vi skulle ”leta”, men det är ju inte hela världen. Var ju första gången vi gjorde det, så får väl träna lite hemma.

Tisdagen fick ingen bra start. Sofie ringde vid halv 7 och väckte oss. Hon sa då att Maja var dålig och att de skulle in till djursjukhuset och undrade om jag skulle med. Hon har varit dålig ett tag nu med bland annat vatten i lungorna så jag fruktade det värsta. Steg upp fort som tusan och körde till Linneryd. Väl där bytte jag bil och så for vi in mot Växjö. Var på djursjukhuset en kvart innan det öppnade men blev insläppta eftersom det var akut. Maja blev sämre trots syrgas och vätskedrivande. Hennes hjärta var jättemycket förstort och hon hade lunginflammation. På röntgen visades också ett mörkare område precis jämte hjärtat, veterinären visste inte riktigt var det var. Men det skulle kunna vara en tumör. Hon skulle aldrig kunna bli bra och det fanns bara en sak att göra, för hennes bästa. Hon fick somna in, vi stod jämte henne och klappade henne och grät när hon sakta la ner huvudet och slutade andas. Riktigt jobbigt, men vilken lättnad. Nu slipper hon lida. Hon såg så fridfull ut där hon låg, vår lilla älskling. Vi älskar dig Maja. Vi saknar dig och du kommer alltid finnas i våra hjärtan och tankar.

Igår steg jag upp tidigt och åkte och hämtade mamma och Sofie innan vi åkte in till Växjö. Sofie skulle till sjukgymnasten och efter det blev det shopping på Samarkand. Och så bort till Jysk, har nu bytt ut mitt äckliga täcke och min äckliga kudde. Är nog mest jag som tycker de är äckliga. Men har ju haft dem under behandlingsperioden och när jag svettats på natten så har ju de kommit in på täcket och kudden så de är ju fulla med cellgift. Blääää. Vill bli av med allt som fått cellgift på sig, men de hade ju aldrig funkat I alla fall så har jag ett fräscht täcke och kudde. GÖTT!

Idag har jag varit ute en runda med Signe och Christian. Är seg så har suttit i soffan hela förmiddagen sen och läst. Tänkte jag skulle träna Signe idag men vi får se hur det blir, om jag orkar. Ska i alla fall ut med lite grejer till tippen (om Christian kan följa med). Annars blir det en lugn dag och kväll. Skönt de.

Nu har vi precis käkat lunch så nu ska jag läsa något kapitel till innan jag tänker göra någonting.
Puss o Kram!

2011-10-25
 18:57:45

Maja

Idag har vår lilla älskling fått somna in. Du kommer få det så bra på "andra sidan", Maja. Nicki kommer ta hand om Dig! Ät mycket ost och chips som Du gillar så mycket.  När jag och Signe gått vår kvällsrunda så ska jag tända ett ljus för Dig, Vi älskar Dig och Du fattas oss! Tänker på Dig ♥
2011-10-25
 18:53:41

Mattips!

Håller på att prova lite nya rätter och den vi åt ikväll kan jag starkt rekommendera!
http://www.ica.se/Recept/ugnsbakad-fisk-med-vitlokssas-422486/
Vi tog dock inte så mycket vitlök i såsen som det står i receptet, tyckte det blev ganska så starkt ändå faktiskt!
2011-10-23
 16:23:43

Tack!

Jag har fått världens bästa vänner och det tackar jag för!
2011-10-22
 09:38:19

Lördag

Godmorgon!
Igår var det fullt upp, tur jag hann vila mellan varven! I alla fall så var vi hos Christians mamma och åt mat igår, råkade bli ett glas vin också. Mycket gott och trevligt! Kom hem lite senare än vad vi tänkt så det vara att gå och lägga sig direkt när vi kom hem.
Idag ska vi bort och fixa inför kvällens fest. Tillsammans med våra vänner ska vi fira att cancern är borta och att behandlingen är över. Ser fram emot kvällen och tror det kommer bli väldigt roligt!
Idag får ni inte missa mig i smålandsposten. De ville göra ett repotage om sjukdomsbloggar, de hittade min blogg och kontaktade mig och frågade om jag vill vara med. Så idag är jag och Signe med i Lördagsbilagan.
För övrigt så sitter jag här med nymålade naglar och väntar ivrigt på att det ska torka så jag kan kolla igenom det som ska med till festen och börja förbereda lite mer.
Hoppas ni får en riktigt bra lördag, det tänker nämligen jag ha!
Puss o Kram!
2011-10-21
 09:20:35

Godmorgon

Godmorgon!
Tänkte jag skulle upp riktigt tidigt idag, har en del att fixa med under dagen. Men sov lite längre än vad jag hade tänkt så steg upp vid 7.15. Nu har jag i alla fall varit ute på en morgonpromenad på en timme, sjukt skönt! Signe fick följa med i 20 minuter och sen gick jag hem och lämnade henne. Dels för att jag ville gå själv och få upp flåset lite, vilket jag fick, men också för att vi ska ut och träna med Anna och Alva klockan 10 så Signe måste ha energi tills dess. Nu innan vi ska ut så ska jag träna lite mage och rygg tänkte jag. Hänga dagens första maskin tvätt och om jag hinner ska jag försöka diska också. Men vi får se om jag hinner med det sistnämda. Håller också på att ladda upp bilder på Fujidirekt, så jag kan beställa. Går inte beställa för sällan för måste trycka in på varje bild och bestämma storlek. Och jag ska två olika storlekar så det tar lite tid. Tar lång tid att ladda upp bilder också, men bara man satt igång de så sköter ju det sig själv.
Nehe, dags att underhålla magmusklerna lite.
Puss o Kram!
2011-10-20
 18:33:36

Mattips!

Någon som är sugen på att prova något nytt så kan jag starkt rekommendera Kycklingfilé med rotfrukter och yoghurt. Testade det idag och det var supergott.

Receptet hittar du här: http://www.ica.se/Recept/kycklingfile-med-rotfrukter-och-yoghurt-713032/

Jag är inte så förtjust i att äta yoghurt så, så istället så tog vi lätt creme fraiche och blandade i lite krydda. Men det är ju en smaksak.

2011-10-20
 16:48:38

Sjukhuset

Igår skulle jag alltså vara på sjukhuset tre gånger. Lämnade Signe hos mormor och sen åkte jag in. Hade första tiden vid 11.30 och jag var ganska tidig in, vilket var tur! Först så hittade jag ingen parkeringsplats, fick åka runt och leta innan det tillslut fanns en ledig till mig. Sen när jag skulle betala parkeringsavgift så funkade det inte att betala med kort och jag hade inga mynt, surt! Kom en som också hade försökt betala med kort men eftersom det inte funkade hade hon varit inne och växlat pengar, snäll som hon var så gav hon mig en tia så jag kunde betala avgift jag med. Väl uppe på Hematologen så skulle jag ta blodprover och spola porten. Hade förträngt hur illa heparin smakar så fick tryck in ett par Läkerol när hon var klar. (Heparin är det alldra sista de sprutar in i porten för att den inte ska ”klegga” ihop)Det som var jobbigast med det besöket var att först sitta i väntrummet, känslan om hur det var när vi satt där i början av februari kom tillbaka. Inte nog med det så skulle vi vara i rummet där jag fick beskedet om att jag fått cancer. Just då var ingenting lätt. Men det gick bra, så bra det kunde gå. När jag var klar där så körde jag ut till pappas jobb. Käkade lunch med dem och sen satte jag mig i soffan där och läste lite i en bok jag hade med mig. Vid två-tiden så fick jag blanda röntgenkontrast med vatten, skulle börja dricka det klockan tre men eftersom jag skulle vara tillbaka på Hematologen innan röntgen så var jag tvungen att ha det färdigblandat. När pappa väl kunde åka från firman så fick vi slänga oss i varsin bil och köra tillbaka till sjukhuset. Och som på förmiddagen så fanns knappt några parkeringsplatser. Och det blev ju inte lättare eftersom vi hade varsin bil, men efter att pappa gjort två fulingar så hade vi platser, bra de. På Hematologen träffade vi läkaren. Han skrev ut FAR – Fysisk Aktivitet på Recept. Får då möjlighet att träffa sjukgymnast och tillsammans med henne/honom lägga upp träningen för att jag inte ska träna för mycket. Mina värden börjar bli bättre. Och så pratade vi om lite praktiska grejer. Tanken var ju att röntgen skulle varit gjord innan, men istället får jag veta resultatet nästa vecka. Ser det bra ut så ska det bokas tid för operation för att ta ut porten. Många har kvar den ett år i alla fall, men eftersom jag har mina proppar så vill både vi och läkarna att jag ska slippa den. Blev också sjukskriven en månad till, tar en månad i taget nu. Efter att jag var klar där så blev det röntgen, datortomografi blev det denna gången. Det gick superbra. Först så skulle jag dricka kontrastvätska och sen under röntgen så sprutade de in kontrast i blodet. Då kommer den där obehagliga känslan, då det känns som att man kissar ner sig. Häftigt att kroppen reagerar så, men ändå obehagligt. Väl färdig där så åkte jag hem. Käkade, handlade och efter det fick jag sätta mig och ta det lugnt. Så grymt skönt!

I morse skulle vi upp ganska så tidigt. Tanken var att vi skulle köra till Växjö så vi var där vid 10 när affärerna öppnade, men det blev inte så, jag var för trött. Åkte vid 10-tiden istället. Sprungit runt och letat skor till Christian. När han inte hittade några han ville så lyckades jag få med honom till skopunkten, tyckte han kunde kolla i alla fall. Men han tänkte inte köpa några där, han tycker inte om den affären. Men vart tror ni han hittade skor? Jo, på Skopunkten, två par. Så då kunde jag med ta ett par, perfekt! Blev också lite andra smågrejer inhandlade men inget viktigt. I eftermiddag har jag varit ute och tränat Signe en halvtimme och nu ska jag strax börja med maten. Sen tänker jag duscha och sen slänga mig på soffan och inte göra ett skit till idag.

Imorgon är det fredag och sen är det äntligen lördag. Då blir det fest med mina fantastiska vänner. Då ska det firas att cancern är borta. Kommer bli galet!

Laga mat var det ja.
Ha en bra kväll!
Puss och kram!

2011-10-18
 19:35:55

Helgen

Som vanligt är jag superdålig på att uppdatera. Skulle gjort det igår ju men det blev inte av. Höll på att städa i ordning ibland annat skafferiet så fick inte riktigt tid.

I alla fall. Så var det ju fest i helgen. Jag och Christian körde upp till Linneryd i lördags förmiddag för att hjälpa mamma med förberedelserna. Hann också gå ut och träna Signe lite innan det var dags att slänga mig i duschen och sedan laga mat. Det var tacos som stod på menyn, alltid lika gott! Det var min moster och faster med familjer som kom. Tyvärr så kunde inte min morbror komma, synd, men det är inte alltid så lätt att hitta ett datum då alla kan. Tackar alla som var med för en riktigt bra kväll!



I söndags stannade vi hos mamma och pappa till efter lunch. Väl hemma så gav sig Christian, Christian och Ola ut på sjön. Under tiden som de var iväg så tog jag och Signe med oss Frida ut på en promenad och efter det snack på trappen. Alltid lika roligt! Söndagkvällen blev sedan lugn, kollade på film och bara slappade. Så skönt!

Igår städade jag som sagt lite i skåpen, så skönt när det är gjort. Sen på kvällen så var det dags för valpkurs. Inte många gånger kvar nu. Igår var det mycket fokus på sitt-stanna och ligg-stanna. Någonting som vi behöver träna mycket på, det är ju bara att göra de.

Idag tog jag de lugnt hela förmiddagen. Och sen i eftermiddag så har jag städat, tvättat, diskat och lagat mat. Jag och Signe har precis varit ute och gått kvällsrundan och nu följer vi hockeyn över internet. Tingsryd spelat mot Rögle ikväll och vi hoppas ju såklart på en vinst. Och precis när jag skrev den meningen så gjorde Tingsryd mål, coolt.

I alla fall så är jag och Signe hemma själva ikväll. Christian har redovisning just nu och så börjar han tidigt imorgon så han sover i Karlskrona inatt. Även fast jag brukar gå och lägga mig själv och hinna somna innan Christian går och lägger sig så kommer det kännas sjukt konstigt. Hatar att sova själv, men det ska nog allt gå bra.

Blir en lång dag imorgon. Först till Hematologen vi 11.30 för att spola porten. Sen dit vid 14.30 igen för att träffa läkaren. Och så har jag fått tid för röntgen vid 16.00. Får bli lunch på pappas jobb imorgon och så vila lite där innan jag ska tillbaka till sjukhuset tror jag allt. Eller så blir det en runda till Grand Samarkand, man vet aldrig.

Dags att duscha och sen slå på dumburken och se om det är något vettigt på den.
Puss och kram!

2011-10-17
 16:51:11

Uppdatering

Förlåt för kass uppdatering.
Jag ska försöka hinna uppdatera innan kvällens valpkurs, annars får det tyvärr vänta tills imorgon.
2011-10-14
 16:04:06

Röntgen

Skulle på röntgen på måndag, men nu har maskinen gått sönder så nu får vi se när de blir. Hoppas de blir snart i alla fall.
Nu är jag redo för kvällens 7-års kalas. Efter det ska jag hem och slänga mig i soffan och ta ett glas vin tänkte jag. För övrigt så har jag idag hunnit med en promenad med Erica. Handla till morgondagens fest med mamma och Sofie och sen tagot de lugnt. Nu är jag nyduschad och det är bara håret som ska fixas innan jag är redo att åka.
Ha en bra fredagkväll!
Är förresten inte säker på att jag hinner uppdatera er något imorgon för har massa att förbereda till kvällen, bara så ni vet varför. Så förhoppningsvis uppdatering på söndag annars blir det måndag.
Trevlig helg!
Puss o Kram!
2011-10-14
 10:27:44

SMP

För er kära smålandsposten läsare som missade mina "Tusen tack" i tisdags så kan ni ju leta upp den tidningen och läsa dem.
I den ena tackade jag personalen på Dagvården för god vård och trevligt bemötande under min behandling. Och i den andra så tackade jag Christian, min familj, släkt och vänner för all hjälp och stöd jag fått under behandlingen.
Tusen tack till er alla. Ni är bäst!
2011-10-12
 18:07:17

Två veckor

Idag är det exakt två veckor sedan jag blev klar med min behandling. Helt underbart!
Men samtidigt som man har den där härliga känslan om att den fruktansvärt långa behandlingen är över och att den där äckliga cancern är borta så kommer ångesten sakta krypande. Den där ångesten om att det nu är dags att styra upp livet igen. Har fortfarande tid på mig för återhämtning. Ganska så lång tid egentligen, men eftersom själva behandlingen har gått så fort så varför skulle tiden nu i höst/vinter inte gå lika fort?
Snart ska jag ju börja skolan igen och då vet jag att jag måste lägga 8 timmar/dag på den. Funderar på hur jag ska orka det. Nu blir jag ju trött när jag varit iväg ett par timmar. Jag vet att jag är iväg mycket och flänger nu, men gör jag ingenting på dagarna så får jag ju panik. Men när jag väl gjort det jag vill så orkar jag ju ingenting. Hur ska det då gå att gå i skolan, träna, ut med hunden och göra det som ska göras hemma? Bra fråga, det återstår väl bara att se hur det går till våren. Får ta en dag i taget helt enkelt....

När man blir sjuk vänder livet på ett par sekunder. Önskar det vore likadant när man är "frisk" igen. Men så är det ju tyvärr inte...
2011-10-10
 21:23:09

Kvällens kurs

Valpkurs ikväll som sagt. Ikväll var det miljöträning så vi var inne i byn och gick. Just när man går så är Signe väldigt mycket mer intresserad av allt och alla andra än just mig. Men när vi hade träning på parkeringen nedanför Börjes så var hon grym! Sjukt taggad och så duktig. Skötte sig prima. Lite värre när vi var på övre torget och gjorde samma övning igen, men då var hon sjukt trött. Lämnade hem Signe igen innan jag körde tillbaka till klubben för de andra skulle fika. Väl hemma igen så kollade Signe knappt upp när jag kom hem, så trött är hon.
Nu sitter jag framför TVn, 2 1/2 men är inte desamma utan Charlie Sheen - thats it!
Snart dags att sova också, skönt!
Godnatt!
2011-10-10
 12:53:56

Tillbaka

Som vanligt så är det dålig uppdatering på helgen. Men jag skulle faktiskt skrivit ett inlägg igår kväll, men då vard et något konstigt med blogg så det gick tyvärr inte....

I alla fall så kommer nu en liten uppdatering om min helg.
I fredags blev det en lugn förmiddag med en liten promenad och dusch. Mamma kom på besök och jag käkade lunch och sen kom Christians kusin hit och skulle vara här ett par timmar. Vi busade med Signe, gjorde trolldeg, ritade, spelade UNO och så blev det såklart en fika också! Kvällen tillbringade jag och Christian i soffan med god mat och en film innan vi gick och la oss - tidigt!

I lördags skulle Christian ut och fiska så jag sov lite längre än honom och sen fick de som vanligt bli en förmiddagspromenad med Signe. På kvällen käkade vi lite innan Christian och Erica kom bort en runda. Blev tv-tittande, snack och ett glas vin, mysigt. 

När vi hade haft vår förmiddagspromenad igår och sedan fixat oss så var det dags att dra oss ner till mormor och Erno där det var kalas. Lika trevligt som vanligt när vi träffas allihop. God mat och bra sällskap, kan ju inte bli bättre. När i kommit hem så var vi lika sega alla tre så fick bli en uppfriskande liten runda ute innan det blev mat och en Irene Huss film. Och sen sängen tidigt.

Över lag så har helgen varit lugn, känns riktigt skönt eftersom det är någonting nu varje helg ett par veckor framöver.

Även idag så har jag såklart varit ute och gått, känner mig riktigt duktig. Tyvärr så är min ljumske lite konstig. Men det är inget nytt för den var så innan jag blev sjuk också. Men tänkte att den kanske hade vilar sig i form nu när den fått vila så länge, men ack vad fel jag hade. Jaja, det ordnar sig med de, brukar bli bättre när jag tränar regelbundet, så om ett tag så kanske den skärper sig.
Nu har jag fått i mig lite lunch, ska diska och plocka i ordning här. Funderar på att skriva matlista och handlarlista så jag och C kan handla när han kommer hem om ett par timmar, vi får väl se om det blir så.

Förresten så håller jag nu på att skriva llt jag äter och dricker. Allt ska vägas, mätas eller uppskattas när det läggs upp på tallriken. Inte så jobbigt som jag tänkte att det skulle vara. Gick till och med bra igår när vi var på kalas, hade med mig min lilla hushållsvåg, haha. I alla fall så ska jag göra det till och med imorgon.

Nu får jag ta tag i sysslorna här hemma.
Sen ikväll är det valpkurs igen, Signe är taggad!
Ha en bra måndag kära vänner!
Puss o Kram!

2011-10-06
 20:26:27

Allt och inget

Igår var jag alltså hos dietisten. Det gick finfint. Hon tyckte att jag hade ett bra sätt att se på mat och det verkar som att jag äter ganska så bra tydligen. Men hon skulle skicka hem papper till mig så ska jag under tre dagar skriva upp precis allt jag äter och dricker så vi har någonting att utgå ifrån när vi ska gå vidare. När vi var klara där så åkte vi och handlade lite smågrejer och sen blev det mat hos mamma, rättvist eftersom jag bjöd dem på lunch.

Tanken var att jag skulle åka ut och träna med Signe men orkade inte så det fick bli en promenad i regnet istället innan vi slängde oss på soffan och tog de lugnt.

Idag så har det varit en dag då vi gjort allt och ingenting. Startade dagen med en promenad med Hanna, sen hem och fixa lite innan Anna kom hit. Hundarna busade och sen fick det bli en liten promenad. I eftermiddag har vi städat och handlat innan det var dags att laga kvällsmat.

Nu har vi precis varit ute med lilla Signe och nu blir det lugnt resten av kvällen. Och så sängen tidigt ikväll, härligt!

Ha en bra kväll!
Puss o kram

2011-10-05
 09:42:13

Blommor och presenter











Fick också pengar och presentkort.

Tack snälla släkt och vänner för blommorna och presenterna.
Ni är guld värda, älskar er hela bunten!
2011-10-05
 09:30:52

Onsdag

I måndags var det valpkurs igen. Var inte alls sugen på att gå dit, men det var säkert för jag var trött för det giclk superbra. Signe är så duktig! Hon lyssnar bra när vi är där ute och tränar. Sitt och ligg är inga problem men inte heller inkallning. Hon kommer som ett skott. Undra om det kan avra för hon vet att matte har hela fickan full med godis? I alla fall så är hon superduktig! När vi kommit hem så var vi lika trötta båda två.



igår var det en lugn dag. På eftermiddagen hade  jag ett hemligt uppdrag och mer om det kommer längre fram. Spännande va!?

Just nu sitter jag här nyduschad. Ska vika undan lite tvätt så kan jag hänga upp ny, lämna Signe och mormor och springa ner och handla lite grejer så jag kan fixa lunch till mig, mamma och Sofie innan vi kör in till Växjö. Idag ska jag ju in till dietisten. Får se vad hon har att säga.

Ska också lägga upp ett inlägg med blommorna jag fått i helgen.

Ha en bra onsdag!
2011-10-03
 11:51:58

Helgen

Pratade med mamma igår och hon tyckte det var dålig uppdatering här som vanligt. Men jag har faktiskt inte haft tid, förlåt!

I fredags var det en lugn kväll. Grillade lite och till det fick det bli ett par cider, det är ju aldrig dumt. Kollade på tv och sen gick vi och la oss i vettig tid, så himla skönt. Tog sovmorgon i lördags och när vi väl stigit upp så fick det bli en promenad med Signe, Hanna och Jackie M, mysigt. Var hemma vid lunch tid igen så fick bli en snabb lunch och sen städning. Hann och duscha också och varva ner lite innan Hanna kom hit igen. Slängde in en fläskfilé i ugnen och medan vi väntade på att den skulle bli klar så fixade vi oss. När vi var klara och hade ätit så stack vi till Frida för att ta ett par glas vin och spela ”Med andra ord” innan vi kilade ner till hotellet där det var pubafton. Mycket folk så det var väldigt trevligt! När det var slut där nere så blev det efterfest hos Ola. Vilken natt säger jag bara! Jag fick ner och la mig vid femtiden och då var det fortfarande fullt drag på övervåningen. Mycket bra kväll/natt/morgon – tack alla som gjorde den så rolig!

Igår så ringde klockan vid 9. Var ju tvungen att stiga upp i hyfsad tid eftersom Signe måste ha mat på morgonen också! Så efter knappt fyra timmars sömn så var det bara att stiga upp. Behövde städa av även igår eftersom det blev en del spring även hos oss på natten. Sen igår kväll så kom farmor, farfar, mormor, Erno, morfar och Lehna hit. Vi ät lite tacos och sen cheese cake till efterrätt. Var ju tvungen att fira lite även med de gamle att det äntligen är över. När de hade åkt hem så fick det bli en timmes promenad med Frida. Så himla skönt att komma ut lite så på kvällen. Väl hemma igen så hjälptes jag och Christian åt med disken innan vi gick och la oss, somnade på två sekunder båda två!

Idag känns det att jag inte har sovit tillräckligt i helgen, men vad hjälper de, kan ju inte sova hela dagen för det. Har varit ute på en morgonpromenad med Signe och nu är jag nyduschad. Har plockat i ordning lite och om en liten stund kommer kusin Johan hit. Blir väl att äta lite tacosrester från igår och så.

Eftermiddagen blir nog lugn och sen ikväll är det dags för valpkurs igen.
Ha en bra måndag allihopa!

2011-10-02
 21:41:28

Ung cancer

Idag har Ung Cancers andra kortfilm kommit ut.
Den är inte sorglig utan handlar om hopp.