2012-08-27
 08:53:04

Cancer

Att man kan bli så arg och ledsen över något man ska vet ska hända. 
Elisabeth, http://joelisacadam.blogspot.se/, har varit med i Sofias änglar och de visade då att hon var sjuk i cancer. Sedan dess har jag följt hennes blogg för hon verkade alltid vara så glad hon bara kunde även fast cancern tog över hennes kropp mer och mer. I våras fick hon veta att det inte fanns någonting mer att göra och att hon nu skulle leva sin sista sommar. Hon har förberett en massa saker till sina barn som de ska få när de tillexempel fyller 20. Kan inte ens sätta mig in i situationen då hon fick veta att det var kört, att inom ett år behöva lämna jorden. 
 
Nu i helgen, på natten den 25 augusti, somnade hon in. Nu slipper hon smärtan hon haft på grund av cancern och alla mediciner.
 
Man kan inte bli annat är förbannad på den där jävla cancern. Den har inte bara gjort att Elisabeth fått lämna jorden. Den har också gjort att tre barn har blivit av med sin mamma, en man har blivit av med sin fru och en mamma har blivit av med sin dotter. Det är fusterande! 
 
Idag skänker jag en extra tanke till Elisabeths familj och hoppas att alltig ska gå bra i framtiden! KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar: