2011-10-03
 11:51:58

Helgen

Pratade med mamma igår och hon tyckte det var dålig uppdatering här som vanligt. Men jag har faktiskt inte haft tid, förlåt!

I fredags var det en lugn kväll. Grillade lite och till det fick det bli ett par cider, det är ju aldrig dumt. Kollade på tv och sen gick vi och la oss i vettig tid, så himla skönt. Tog sovmorgon i lördags och när vi väl stigit upp så fick det bli en promenad med Signe, Hanna och Jackie M, mysigt. Var hemma vid lunch tid igen så fick bli en snabb lunch och sen städning. Hann och duscha också och varva ner lite innan Hanna kom hit igen. Slängde in en fläskfilé i ugnen och medan vi väntade på att den skulle bli klar så fixade vi oss. När vi var klara och hade ätit så stack vi till Frida för att ta ett par glas vin och spela ”Med andra ord” innan vi kilade ner till hotellet där det var pubafton. Mycket folk så det var väldigt trevligt! När det var slut där nere så blev det efterfest hos Ola. Vilken natt säger jag bara! Jag fick ner och la mig vid femtiden och då var det fortfarande fullt drag på övervåningen. Mycket bra kväll/natt/morgon – tack alla som gjorde den så rolig!

Igår så ringde klockan vid 9. Var ju tvungen att stiga upp i hyfsad tid eftersom Signe måste ha mat på morgonen också! Så efter knappt fyra timmars sömn så var det bara att stiga upp. Behövde städa av även igår eftersom det blev en del spring även hos oss på natten. Sen igår kväll så kom farmor, farfar, mormor, Erno, morfar och Lehna hit. Vi ät lite tacos och sen cheese cake till efterrätt. Var ju tvungen att fira lite även med de gamle att det äntligen är över. När de hade åkt hem så fick det bli en timmes promenad med Frida. Så himla skönt att komma ut lite så på kvällen. Väl hemma igen så hjälptes jag och Christian åt med disken innan vi gick och la oss, somnade på två sekunder båda två!

Idag känns det att jag inte har sovit tillräckligt i helgen, men vad hjälper de, kan ju inte sova hela dagen för det. Har varit ute på en morgonpromenad med Signe och nu är jag nyduschad. Har plockat i ordning lite och om en liten stund kommer kusin Johan hit. Blir väl att äta lite tacosrester från igår och så.

Eftermiddagen blir nog lugn och sen ikväll är det dags för valpkurs igen.
Ha en bra måndag allihopa!



KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar: