2011-04-30
 11:40:01

Grillning och fotboll

Hade en mycket trevlig kväll igår! Först blev det grillning hos Erica och Christian innan vi gick bort till fotbollsplanen för att kolla på när FK Älmeboda/Linneryd vann över Tingsryd United, härligt! Och efter det gick vi hem till Erica och Chriistian igen och snackade lite skit innan det var dags att gå hem och lägga sig.

Idag vaknade jag tidigt, har blivit en otroligt jobbig ovana. Vaknar och är hungrig, så måste ju stiga upp och äta. Sen blir jag trött mitt på dagen istället, jobbigt! Nu ska jag strax in i duschen och fixa iordning mig lite. Christians mamma, Carmen, fyller år idag så vi ska bort och fira henne nu på dagen. Sen blir de att sticka hem och byta om och packa lite och sen ner till Hanna för att grilla och ha förfest innan det bar av till Ladan för pubafton. Första gången jag är ute så när jag är nykter, kan bli spännande. För en gång skull är det jag som kommer ha koll på alla andra, haha!

Det funkade bra att ha peruken igår. Kändes som att den åkte upp där bak hela tiden, men det funkade ändå bra och jag kommer nog vänja mig vid den. Så även ikväll när vi ska iväg åker den på. Behöver nog bara fixa till luggen lite.
Stör mig på att vi klippte luggen för kort när vi klippte till peruken, men de vänjer jag väl mig också vid, får sätte upp de med ett spänne och lite så.
Bild kommer nog imorgon, orkar inte ta fram kameran nu och lägga in bilderna nu och senare idag hinner jag inte!

Ha en bra Valborg mina vänner!
2011-04-29
 14:04:28

Peruk

Haft panik över min peruk idag... Men kan nog kanske trivas i den såsmåningom.. Har i alla fall visat mig i den ofentligt idag, både på hotellet och ICA. Ikväll bir det grillning och sen fotboll, så ska nog ha den då också för att vänja mig lite..
2011-04-28
 09:35:06

Inte som alla andra

Mår ganska bra med tanke på att jag fick behandling igår. Känns väldigt bra faktiskt! 

Min och pappas läkare Jonas sa en gång att de inte rekommenderar att man äter sådan mat som man verkligen tycker om efter behandling. För om man mår illa och spyr så kanske man inte kan äta den maten sen. Under tiden som pappa var sjuk så åt vi jättemycket fläskfilé för han tycker om det och hade lätt att äta det och han kan än i dag äta fläskfilé, vi sa det till Jonas och han sa att han pratade om "normala" personer. Att vi åt sådan mat som pappa kunde äta gjorde ju också då att han åt normalt och inte rasade i vikt. När det nu är min tur att vara sjuk och ha svårt att äta så äter också jag sådant som jag tycker gott och som jag är sugen på just den dagen. Något som är väldigt lätt att äta är tacos, vissa veckor kan jag äta det 4 dagar i rad bara för jag tycker det är gott och har lätt för att äta det. Men om jag föräter mig på det då? Vad gör det!? Huvudsaken är att jag kan äta nu. Om jag inte kan äta det om ett halvår när behandlingen förhoppningsvis är över så är ju det en världslig sak, det tycker jag i alla fall just nu. Jag äter trots allt ganska så bra jämt, men vissa grejer klarar jag inte och därför känns det ibland som att vi äter "lyxmat" mitt i veckan. Är det någon som har idéer på maträtter så tar vi gärna emot det, skulle behöva prova något nytt, för Christians skull om inte annat!

En ful ovana jag redan fått är att äta mycket godis och dricka mycket Cola. Har lång tid kvar på behandlingen, men idag när jag ställde mig på vågen så visade den 4 kilo mer än vad den brukar göra. Känns inte bra att jag ätit och druckit så mycket onyttigheter så den visar så mycket. Så nu får jag genast dra ner lite på godsakerna!

I skrivande stund sitter jag också med peruken på mig, försöker vänja mig, haha! Har blivit ganska så tunnhårig nu. Christian sa igår till mig att det börjar bli ganska så tunt där bak. Kollade det idag och det ser ju hemskt ut. Så nu är det nog bäst att vänja sig vid att ha långt hår igen. Känns superkonstigt eftersom jag hunnit vänja mig vid att ha kort hår, men det ska nog funka det här också emellanåt. Sen har jag ju massa sjalar jag kan ha på huvudet också.

Nu ska jag vila lite och sen ska jag se om jag kan njuta lite av det underbara vädret vi har!

 

2011-04-27
 14:32:59

Cellgift

Resan till Malmö igår gick superbra! Kom ner vid 10-tiden så då fick jag en tablett som sedan skulle verka i ca 45 minuter. Efter det så fick jag följa med en sköterska. Hon sprutade in ett radioaktivt ämne i mitt blod och sen fick jag ligga och vila ytterliggare 45 minuter innan det var dags för röntgen. De gjorde precis som när jag var nere för att kolla spridningen på sjukdomen innan jag började behandlingen. Stannade till i Hörby och käkade innan vi åkte vidare upp till mamma och pappa. Mamma och Sofie lånade vår bil igår eftersom vi hade deras, så var tvugna att åka med hem till dem och hämta hem vår bil. Så vi passade också på att käka lite mat och kalasa för Sofie som fyllde år.
 
Syrran och hennes pojkvän Fredrik


Mammas superfina hund Maja


Idag blev det upp tidigt igen för att åka in till dagvården. Först fick jag ta blodprover, eftersom jag inte hann ta dem på vårdcentralen igår, och sen fick jag cellgift. Låg där inne och läste och kollde på TV innan jag somnade och sov en stund. En av läkarna skrev på lite papper som jag ska skicka in till Cancerhjälpen för att söka pengar. Han sa också att de kommer höra av sig så fort de fått svar från PET-undersökningen igår. Jag fick med mig papper hem på alla mina värden, än så länge sen de faktiskt bra ut och håller sig inom det "normala". Har mått ganska bra efter dagens dos, varhungrig när vi kom hem så har ätit en halv pizza undegär. Först nu börjar jag må lite illa, så ska strax lägga mig och vila en stund, kanske resten av dagen. 

Idag fyller min älskade vän Erica år! Grattis hjärtat <3 

Ha en fortsatt bra dag!  
2011-04-26
 06:53:49

Uppe tidigt

Idag var jag tvungen att stiga upp tidigt. Klockan ringde vid 03.50 så jag steg upp vid 04.15 och käkade frukost. Hade först tänkt att jag skulle vara uppe till vi skulle åka men var så trött så gick och la mig en stund till! Så nu är jag uppe igen. Christian har också stigit upp och han håller på att käka frukost. Jag ska fixa mig lite och pcka ner de sista som ska med innan pappa kommer om ca 30 min och hämtar oss. Sen drar vi till Malmö!

Ikväll ska vi hem till mina föräldrar en snabbis för att hämta vår bil och äta lite mat. Ska försöka hinna uppdatera ikväll, annars är risken att jag inte uppdaterar innan torsdag. För imorgon ska jag in till Växjö och få cellgift, så då orkar jag nog inte sitta vid datorn på kvällen.

Tjing!
2011-04-26
 06:50:16

Födelsedag och namnsdag

Ja, må hon leva!
Ja, må hon leva!
Ja, må hon leva uti hundrade år!
Javisst ska hon leva!
Javisst ska hon leva!
Javisst ska hon leva uti hundrade år!

Idag fyller min lillasyster Sofie 19 år! Min present fick hon igår för jag trodde inte vi skulle till dem ikväll, men måste upp och hämta vår bil så då får vi passa på att äta lite också. I alla fall fick hon en klocka av mig som jag hoppas hon blev glad för!
Här är en bild på Sofie som vi tog i fredags.


Och så har jag namnsdagidag. Therese, eller Terese som det står i almanackan, är en fransk sidoform och Teresia. Teresia kommer från grekiskan och betyder ’kvinna från ön Thera’, eller jägarinna. (Källa: namntoppen.se)

2011-04-25
 16:03:09

Måndag, fast ändå söndag

Vaknade vid 8-tiden imorse. Var trött, men ändå inte tillräckligt trött för att somna om igen. Så kände att det var lika bra att stiga upp. Christian åkte tidigt idag för han och André skulle ut och fiska. Kul för dem! Jag blev besviken när jag insåg att det inte kom någon tidning idag, det är ju måndag fasdt röd dag. Cyklade bort till Carmen så har legat där borta och solat hela dagen, riktigt skönt! Christian kom också bort när de hade kommit hem från sjön.

Nu är jag nyduschad och sitter och väntar på att Christian bli klar. Sen ska vi bege hos hem till mamma, pappa och syrran för imorgon fyller nämligen Sofie år. Tänkte att det är bäst att åka dit idag om vi inte orkar köra ihop de totalt imorgon. Ska ju till Malmö på PET-undersökning på dagen.

Ha en bra kväll!
2011-04-24
 17:19:21

Påskhelgen

Hej mina vänner!
Har haft fullt upp hela påskhelgen så har inte hunnit uppdatera er!

I fredags åkte vi in till Växjö för att fira min lillkusin Elvira som fyllde 11 år. Det bjöds på god mat och dricka, fick faktiskt bli ett glas vin till maten, riktigt gott!


Syster Sofie, jag och kusin Elvira.

På kvällen blev det grillning med några av våra underbara vänner hemma hos Hannas föräldrar. Det blev en mycket bra kväll, längesen jag hade så roligt! Tack mina vänner för det!

Igår var det påskmiddag hos min farmor och farfar som gällde. Och på kvällen grillning och film med Frans och Annie. Och idag har vi avslutat påskfirandet med middag hos Christians gammelmormor. Skönt att allt är över så man hinner ta det lite lugnt emellanåt också. Har försökt hinna njuta av solen så mycket som möjligt också, så jag tänkte att imorgon ska jag nog allt ta de lugnt i solen hela dagen, skönt!

Hoppas att ni har haft en bra påskhelg!
2011-04-23
 20:27:04

Grillning

Grillning och mys med Frans och Annie :)
Återkommer imorgon!
2011-04-21
 09:31:10

Röntgen

Förra veckan skulle jag ju in till Växjö på röntgen, men det funkade inte så jag fick åka hem.
Hade inte hört om någon ny tid så igår ringde jag in till Hematolog mottagningen, de visste ingenting men tyckte det var lustigt att jag inte hade fått någon ny tid. Vid lunch när posten kom så fick jag ett brev, med en tid. Det var då den 9 maj, i Växjö. Tänkteatt det var skönt att slippa åka till Malmö, men lustig för läkarna ville inte vänta så länge. På eftermiddagen ringde de fårn Hematologen och sa att de i Malmö fått ett återbud på tisdag klockan 10.30 så jag har fått den tiden.

Så lappen om jag skulle till Växjö var bara att slänga. Så nu blir det Malmö istället för att göra PET-undersökningen/röntgen. De ska då se hur cellgiftet bitit på cancern för att avgöra om behandlingen ska fortsätta som bestämt, eller om någonting i behandlingen måste ändras.

Jag hoppas innerligt att allting är som det ska så vi inte behöver ändra någonting!
2011-04-21
 08:39:19

Skärtorsdag

Godmorgon!

Igår spenderades dagen tillsammans med Hanna. Var meningen att jag skulle ner till henne och fika och ta de lugnt, men sen fick vi för oss att vi skulle åka in till Växjö. Så vi packade in oss och en av hennes hundar i bilen och åkte in. Hunden, som bara är 7 månader, fick träna på att gå på stan. Jätteduktig var han! Efter det fick han ligga och vila lite i bilen medan vi var inne en snabbis på Samarkand.

Idag är det Skärtorsdagen, så ikväll bär det iväg för att äta påskmat. Trevligt!
Men innan det är dags att göra sig iordning för att åka så ska jag hinna med att städa hela lägenheten, byta lakan, tvätta, stryka, duscha och fika med Mia.

Får nog sätta igång om jag ska hinna med allt! Vill ju vara ute en stund också om det blir fint väder!
Glad påsk!
2011-04-19
 19:14:35

Underbara sol!

Hej!
Idag har det varit en lugn dag. Har varit kanon väder så har suttit ute på trappen hela dagen och solat näsan. Vid lunch var det så varmt så kunde sitta i linne när jag satt mot husväggen, det var riktigt skönt! Så idag har jag nog allt fått lite extra färg i ansiktet.  
Har haft besök av min älskade vän Hanna idag. Suttit och pratat massa skit och fikat. <3
Kvällen blir nog lika lugn den. Christian ska strax bort och träna och jag hade mer än gärna dragit på mig träningskläderna och följt med bort... Längtar tills jag kan börja träna igen. Tråkigt nog kommer jag ju få börja om på noll när det gäller träningen, men jaja. Det blir ju skönt att få anstränga kroppen. Men det är länge kvar innan den dagen kommer!

Tror att jag inom en snar framtid kommer gå mig själv på nerverna. Känner att jag inte gjort någonting idag och att jag inte kommer göra något ikväll heller. Sugen på en promenad, men grymt tråkigt att gå själv så försöker hitta någon att ha mig. Går sådär kan jag ju säga! Får väl bli soffan med en bok och sen duschen istället. Kanske till och med en film, men det tar emot att sätta på en film när det är så fint väder. Men jaja, jag får se sen hur jag gör.

Hoppas ni har en bra tisdagskväll!
Kramar

2011-04-19
 08:21:06

Har inte haft tid att uppdatera...

Man kan tro att jag har all tid i världen.. Men har faktiskt inte haft tid att uppdatera er.
I söndags var det en slappedag ute som gällde. Satt ute på trappan i flera timmar och solade näsan. På kvällen kom Simon och Annie hit så vi grillade och käkade hemmagjord glass, mumsigt!

Igår var Christian hemma som vanligt. Han är bara i skolan en dag i veckan, känns skönt för mig att ha lite sällskap samtidigt som både han och jag vet att han måste plugga. Igår så var vi i alla fall ute och gick en lång skogsrunda med hans mammas hund. Så underbart skönt! Efter lunch cyklade vi bort till hans mammas hus igen, jag la mig och solade och Christian la sig i skuggan och pluggade. Fantastiskt skönt! Helt vindstilla när man låg mot husväggen så det blev riktigt varmt! Så blev allt lite röd i ansiktet, men det har lagt sig lite idag.

Om ett par timmar kommer Hanna hit så vi ska umgås lite. Så får vi se vad dagen har att erbjuda. Jag hoppas innerligt att det ska vara sånt här väder hela dagen!

Sola lugnt!
2011-04-16
 17:42:35

Staden och skogen

Igår åkte jag med mor och syster in till Växjö. Blev en tripp till samarkand, hem till moster och sen city gross. Det mesta som blev inhandlat var mat, nagellack och smink. Välbehövligt! Vi åt också lunch på Nadias tillsammans med pappa och ett par till från hans jobb.



Jag innan vi bgav oss in mot staden.

På kvällen blev det en lugn hemmakväll med Chistian. Tacos och fredagsmys.

Idag stack Christian iväg tidigt för att fiska. Jag kom upp i hyfsad tid. Käkade frukost och efter det fick det bli en halvtimmes promenad. När jag kommit hem från den och varit hemma cirka en halvtimme stack jag ut igen tillsammans med Malin och Felicia, så vi var ute och gick i skogen i cirka 1,5 timme, riktigt skönt! Så nu i efetrmiddag har jag legat och vilat. Är sjukt trött nu. Var skönt att orka vara ute så länge innan, men inte ritkgit värt det om jag ska bli såhär trött efteråt. Nu ska jag i alla fall sticka ner till ICA och handla någon att käka ikväll. 

Ha en bra kväll!  
2011-04-14
 16:36:06

Ovanligt pigg

Som jag skrev i förra inlägget så har jag sovit cirka 13 timmar i natt och idag har jag varit ovanligt pigg. Dagen efter behandling brukar jag bara ligga i sängen och halvsova och kolla på film. Men idag har jag inte ens startat tvn. Har betalat lite fakturor, skickat in en skadeanmälan till försäkringsbolagett och massa sånt småplock. Har ätat förvånansvärt bra även idag. Blev en normalportion av resterna från igår kväll och ikväll blir det hemmagjord kebab, älskar det så hoppas att jag kan äta mycket ikväll med.

Christian ville att jag skulle följa med honom ut till fiskestugan när han skulle prova sitt nya fiskespö. Så jag klädde på mig, tog med mig kameran och åkte med honom. Ska lära mig kameran lite bättre så då var det ju perfekt att åka med honom. Längtar till träden blir gröna och man kan ta massa fina bilder ut. Här kommer iallafall lite bilder från dagens utflykt.





Tog en bild på vassen som jag blev supernöjd med och tänkte jag skulle visa er. Men filen var för stor för att lägga upp här, så ska se om jag kan fixa till den så lägger jag upp den en annan dag.

Nu ska vi strax laga mat och sen blir de att ta de lugnt resten av kväll. Känner att huvudvärken kommer smygandes nu med, har väl kanske suttit för mycket framför datorn...

Ha en bra kväll!
2011-04-14
 15:50:47

Sjalar

Igår var det alltså dags för cellgift igen. Christian och mamma var med mig inne på dagvården och allting där inne gick jättebra igår. Men sen igår eftermiddag/kväll mådde jag fruktansvärt illa. Lyckades få i mig en macka och sen trodd ejag att den skulle komma upp igen. Men jag hade tur, den stannade kvar nere i magen. På kvällen åt jag nästan en normalportion med ris och kycklinglåda, helt otroligt, är så stolt över mig själv. Innan klockan blev halv 9 på kvällen så hade jag somnat på soffan, förflyttade mig lite senare in till sängen och sen fick Christian tjata på mig att jag skulle gå och borsta tänderna, var riktigt trött men det var bara att lyda. Sen somnade jag om fort efter det. Så har sovit cirka 13 timmar i natt, skönt det!

Hade besök av min kära vän Erica igår kväll. Orkade inte resa på mig så hon fick sitta hos mig inne sovrummet och prata. Hade bett henne att hon skulle kolla efter lite sjalar när hon var i Ullared häromdagen. Så hon hade köpt sju stycken som jag fick av henne. Snäll du är vännen! Så nu har jag minsann några att sätta på huvudet om jag skulle tappa allt mitt hår.



Provade också att ha en på huvudet. Måste dock leta upp något bra sätt att knyta bättre. Är det någon som har tips så får ni gärna skriva dem.



Jag har också köpt tre stycken "buffar" som man kan ha på huvudet.



2011-04-13
 06:34:58

Kämpigt

Idag var det kämpigt att stiga upp. Är trött som tusan! Men om cirka en halvtimma så bär det av in mot Växjö för dagens behandling. Det är min fjärde behandling, eller så skulle man kunna säga att jag avslutar min andra kur idag. Så efter idag har jag fått 2 av 6-8 kurer, eller 4 av 12-16 behandlingar. Jag hoppas ni hänger med.

Nu måste jag göra mig klar och packa ner det som ska med in till Växjö.
Hoppas ni får en bra dag.
2011-04-12
 13:29:17

Ärr



Ärret om jag fått på halsen efter att ha opererat bort en körtel.



Denna bilden ser ganska äcklig ut. Men där är ärret som blivit efter att jag opererat in porten som sitter strax under ärret. På en del brukar den sticka ut lite så man ser att det sitter något under huden, men de har satt den så djupt på mig så den syns inte vilket är väldigt skönt!

Idag ska jag fylla i en blankett för att anmäla sjukdom till försäkringsbolaget. Har glömt bort att göra de så måste ta tag i det nu!
2011-04-12
 09:14:05

Röntgen

Söndagen blev kanonbra! Först kalas för Christians farmor nere på Guö Wärdshus. Hur god mat som helst och trevligt sällskap! Efter det stack vi till Erica och Christian där vi blev bjudna på mat, mycket gott och mycket trevligt!

Redo för kalas.





Igår var det dags för röntgen. Tog mamma med oss in för hon skulle till sjukgymnasten...trodde hon ja! När hon väl kom in så var det inte denna veckan, uten nästa, haha! Vi gick ner till röntgen och efter ett tag tog de in mig i satte en nål och gav mig en vätska som innehåller radioaktiva ämnen som tillfälligt tas upp i kroppen. När man fått det ska man vila en timme innan man röntgas, så då fick jag ligga i ett rum och vila. Försökte sova, men först delade jag rum med en gubbe som låg och andades jättetung och rossligt + att han snarkade och när han hade gått kom det en utlänsk kille som bara pratade engelska. Och han var inte bättre han, först låg han och smsade, sen somnade han och snarkade som tusan! Jaja, när jag legat där en timme kom de in och sa att röntgenmaskinen, som kommer med en buss till Växjö en gång i månaden, inte funkade som den skulle men att de skulle starta om den igen och se om de fick igång den. Så jag fick ligga kvar och vila en stund till. Tillslut kom de in och sa att det inte blir någon röntgen för de inte fick igång maskinen igen. Så igår åkte jag in till Växjö för att ligga och vila i ca 1,5 timme och sen gå därifrån igen. Vi stack ner till stan för at käka och jag inhandlade mig lite nya tygskor innan vi körde hem till mamma och pappa. Stannade där ett tag för att städa och tvätta bilen samt äta mat. 

När är det dags att byta om och borsta tänderna och sen kila ner till vårdcentralen och ta blodprover. Får passa på att vara ute nu på förmiddagen med eftersom det är så fint väder just nu!

2011-04-09
 12:33:00

Underbart väder

Blev en bra kväll igår. Grillning med Ola och även Raim, en annan av våra grannar, kom ner och käkade lite. Simon kom också hit igår kväll. Jag sammanfattar min fredagkväll såhär: God mat, god glass och god dricka tillsammans med 4 kanon-killar :) Fantastisk kväll helt enkelt!

Något som gjorde kvällen ännu bättre var att Tingsryd lyckades hålla sig kvar i allsvenskan. Vi trodde inte att de skulle klara sig.Kan "Tok-Torstens" mort varit en bidragande orsak? Ingen som vet...

Nu kommer Christian snart hem från jobbet så då blir de lite mat och sen ta de lite lugnt i eftermiddag och ladda inför kvällens kalas ute hos morfar. För övrigt så har vi nu kanonväder, så har tillbringat hela förmiddagen ute på trappen och solat näsan, funderar på att göra det i eftermiddag också.

Ha en bra lördag!
2011-04-08
 18:17:38

IKEA

Idag har jag och mammsen varit på IKEA. Väldigt trevligt. Fick med mig lite krukor och bra att ha saker hem. Tänkte jag skulle visa bild på krukorna när jag fixat ner blommorna i dem, men det får bli en annan dag. Köpte också nta knoppar till alla skåp och lådor i köket, det är väldigt mycket finare nu! Så jag är nöjd!

Idag slängde jag ihop min efterlängtade Turkiskpeppar glass, längtar som tusan till den är klar att ätas! Och nu är potatisen i ugnen, köttet på grillen och cider+vin på kylning :)

Ha en bra fredagkväll mina kära vänner!
2011-04-07
 22:06:25

Städdag

Gokväll!  
Idag har jag och Christian haft en riktig städdag. Vi har nu en ren lägenhet med rena fönster, isfri frys och nybäddad säng. Riktigt skönt! Så mycket mer än städningen har vi faktisktinte hunnit med idag, men vi är nöjda ändå.
Har du duschat och målat naglarna så väntar på att de och håret ska torka, sen är det dags att gå och besöka sängen. Imorgon blir det upp tidigt för jag och mamma ska ta en tripp till Kalmar och IKEA,kul :)

Håret lossnar mer och mer nu. När jag duschat är duschen full med hår, när jag borstat håret är borsten full med hår, kläderna är fulla med hår och när jag sovit är sängen full med hår... Ja nu fattar ni nog, håret är i alla fall på alla andra ställen än där det borde vara, på huvudet! Så dröjer kanske inte så länge till innan jag får börja använda peruken. Men tyvärr så har jag inte fått den riktigt som jag vill med benan och allt. Hade velat använda plattång på den så man kan fixa fryser lite mer som jag brukar ha de. Men har blivit tillsagd att inte använda värme på den och då är de ju inte så lätt! Men jag vänjer mig förhoppningsvis vid den så småningom.

Jag ska tacka er som kommenterar ibland. Väldigt roligt för mig att få kommentarer och det är roligt att veta vilka några av er som brukar läsa här är.

Nu, mina kära vänner, ska jag gå in och lägga mig och sova.
Jaghoppas att jag hinner uppdatera er imorgon om IKEA-resan.
Sov gott!
2011-04-06
 19:54:29

Mycket bra dag

Har haft en mycket bra dag med Christian. Åkte först till Samarkand där mest Christian handlade kläder. Fick också bli ett besök på Systembolaget. Hittade ett par nya cider och sen fick de bli ett par flaskor alkoholfritt vin, lite gott ska jag också få dricka. Stack sedan ner till stan för jag behövde gå till JC. Och efter det var vi och åt på Spice´n Rice, supergod mat! Synd bara att min aptit sviker mig ibland och att det tog tvärstopp när jag försökte peta i mig maten.

Dagens klädinköp blev leggins, linnen och tunikor. Skönt med lite nytt i garderoben. Men det innebär ju också att jag måste göra plats för det nya. å har rensat ut lite av de gamle. En del får slängas och så var det ett par grejer som jag tänkte att mamma kunde ta om hon vill ha de, snäll jag är! Har också planterat om alla Orkideer vi har. Så nu sitter de riktigt igen, och så blir de ganska mycket finare när man gömt alla luftrötter. Så nu behöver de bara nya krukor också, hoppas på att mamma är pigg på fredag för isåfall har vi tänkt ta en tripp till IKEA hon och jag.

Resten av kvällen tänkte jag börja plocka iordning så jag kanske kan städa och putsa fönster imorgon. Skönt att kunna göra en sån städning denna veckan eftersom jag inte får behandling denna veckan och därför är lite piggare... Än så länge. Är ju ganska trött efter dagens Växjö-resa så kanske inte orkar göra någonting imorgon, men i så fall får jag planera om och ligga och kolla film istället.

Nu lockar blåbärspajen jag gjorde igår, den vill bli uppäten! Och så är det ju dags för sprutan nu.
Ha det bra!
2011-04-06
 09:14:16

Växjö

God morgon!
Idag är jag uppe tidigt om man jämför med hur dags jag brukar stiga upp. Vi ska in till Växjö idag och se om vi hittar lite kläder och någon sjal jag ha till huvudet sen när håret är borta.

På tal om håret så är det just nu hår överallt. Sängen är full, golvet och kläderna m.m. Det hopplöst! Men jaja, jag kan ju inte sitta hemma och deppa bara för det. Men längtar i alla fall redan till det växer ut igen och blir som vanligt!

Nehe, här kan jag inte sitta mer och dega.
Ha en bra dag så hörs vi kanske ikväll!
Kramar
2011-04-04
 20:48:52

Ny vecka

Jahaja, då var det ny vecka igen. Har startat veckan med att ligga hemma i soffan och läsa en bok. Varit kanonväder så har även torkat lite tvätt ute idag, härligt! Har också varit nere i byn och uträttat lite ärenden. Men mycket mer än så har dagen inte haft att erbjuda.

Imorgon blir det att vila inför allt annat som ska hända denna veckan.

Nu: Fika och kolla klart på Mamma byter bo. Haha, en del är helt otroliga!
Ha en bra vecka!
2011-04-02
 18:02:09

Lördag

Igår blev det som sagt mat hos mor och far. Även Sofie och Fredrik var hemma, trevligt :) 

Idag när jag vaknat så kilade jag ner till mormor och Ernos nya lya. Så har varit där i eftermiddag och hjälpt till att packa upp flyttkartonger och diska och allt annat som ska göras vid flytter. Så nu är jag trött! Överansträngde nog min arm också för fick ont och den blev lite blå. Men smärtan har gått över och färgen har lagt sig igen, skönt de! Nu inväntar vi att Annie ska komma så vi ska grilla, se blir de väl kanske en film ikväll. Hoppas också att Frans kommer så tidigt som möjligt. 

Morgondagen kan jag tänka mig blir lugn, ska försöka vila så mycket som möjligt för jag är nog ganska så sliten imorgon. Kanske ska ner och hjälpa mormor lite till om det är mer grejer som ska packas upp eller organiseras. 

Nehe, dags att sätta igång ugnen och börja skära lite sallad!
Ha en bra lördag!
2011-04-01
 12:46:34

Tuff vecka

I onsdags var det dags för cellgift igen. Trött och sliten redan när jag kom in och de blev inte bättre där inne. Försökte äta en smörgås, men den gick inte ner. På kvällen beställde vi pizza, riktigt gott, men svårt att äta. Det som var positivt med det var ju att jag fick äta pizza igår igen, haha.
Är så otroligt trött så har tillbringat de mesta av min tid i sängen och kollat på film eller sovit. Är bara uppe lite ibland för att äta eller kolla datorn. Men ska iallafall förska följa med Christian ut en runda i eftermiddag. Han ska gå en runda med sin mammas hund så jag tänkte följa med, beroende på hur lång runda de ska gå...
Ikväll blir de lite mat hemma hos mamma och pappa. Så då hoppas jag kunna äta!
Dags att vila lite innan Christian kommer hem från skolan.