2011-06-30
 21:07:37

Hund

Fick bli en runda upp till mamma idag. Tvättade bilen, käkade och chillade. Skönt.
Har fått dille nu på att köpa hund. Skulle verkligen vilja ha en hund och då har jag ju någonting att göra på dagarna. Samtidigt som de är väldigt mycket jobb och man blir låst. Vi får helt enkelt diskutera saken och överväga.  Kanske lika bra att vänta, men jag vill ha en nu, haha. 

Just nu är Christian och tränar och jag ligger i soffan och kollar Vänner - som vanligt... 
Snart duschen och sen sova. 
Godnatt!  
2011-06-29
 20:31:12

Tråkig dag

Idag har jag haft en fruktansvärt tråkig dag. Har legart inne och kollat på Vänner. Hur man nu kan göra de näär de är så fint väder!? Men jaja, jag kan tydligen de. Vågade faktiskt inte sola idag för jag har solat två dagar i rad och är rädd att jag ska få tillbaka den hemska klådan som jag hade för någon månad sen. Gick ner till mormor en runda idag också, så jag fick lite fika. och så satt vi och pratade ett par timmar sådär. Skönt att tiden gick lite i alla fall. Efter att Christian kom hem vid halv 7 idag så har vi lagat mat och ätit och nu har vi precis varit och handlat och slängt massa papper och sånt. Skönt att ha de gjort. Och så städade vi igår kväll, så imorgon har jag nog inget att göra då heller, så funderar på att ta en tripp till Linneryd. Om de är fint vädrr kan jag sola lite där uppe och bara ta de lugnt, kanske tvätta av bilen också om jag orkar och har lust (Christian, ta nu inte förgivet att jag tvättar bilen om jag kör till Linneryd, jag lovar inget men det är inte helt omöjligt!)

Vissa dagar känner man sig helt värdelös. För man varit hemma hela dagen men inte gjort någonting och det ifrågasätts varför man inte gjort något.

Jaja, nu får de nog bli ett avsnitt Vänner - Roligt!
2011-06-28
 14:34:12

Varmt

Älskar när det är fint väder och varmt ute.
Nackdelen är att man luktar svett, det är ingen mening att duscha och det blir för varmt inne..
Nu ska jag och Ola snart ner till Hammarplast tältet och vara jobbiga kunder. Det ska i alla fall bli gott med en glass!
2011-06-27
 09:16:07

Dålig uppdatering

Har visst inte uppdaterat här på riktigt länge! Dåligt - men har inte haft tid antar jag.
Natten mellan torsdag och fredag sov jag riktigt dåligt, så var supertrött i fredags. Men det var bara att stiga upp, för klockan 9 kom Hanna hit och bakade scones och Christian steg upp och stekte ägg och bacon och sen åt vi tre tillsammans med Ola. Bra start på dagen!
Klockan 2 skulle vi träffas och spela beachvollyboll, men de blev inställt pga av att vi var tre som inte kunde spela, samt att två hörde av sig i sista sekund att de inte hann ner till de. Menmen, istället beställde vi mat från Börjes och när vi ätit den så la jag och Hanna oss i sängen och kollade några avsnitt vänner. Sen var det dags att göra sig iordning och bege sig bort till Frida och Andre. Där blev det grillning, lekar, sång och en massa snack. En helt okej kväll!



Lägger upp fler bilder sen om jag hinner/orkar

Lördagen sov vi i stort sett bort. När vi väl vaknat kollade vi på ett par avsnitt True blood. På kvällen var jag fiskeänka, så kollade film och åt godis i min ensamhet.

Igår var vi uppe i Linneryd hos min farmor och farfar och käkade tacos på dagen. Sen på kvällen så var Christian ute och fiskade så då satt jag här hemma och sorterade massa kort och började sätta in i album. Framkallade för någon vecka sedan så hade över 200 kort att sortera, jobbigt! Ska fixa de sista nu på förmiddagen hade jag tänkt, innan jag ska gå ut och lägga mig lite i solen.

Denna fick vi av Carmen häromdagen, stämmer väldigt bra!


Nu byta om och borsta tänderna innan jag ska fortsätta med mina kort!
2011-06-23
 09:07:24

Huvudet

På vissa ställen på huvudet är det helt kalt och på resten av huvudet växer håret som bara den. Kroppen är allt konstig ibland. Jag har ju rakat huvudet två gånger. Men ska avvakta nu tills jag vet hur lång behandling det blir. Blir den inte så lång som vi är inställda på så vill jag ju spara lite hår så jag får långt hår igen fortare!
Idag kände jag för att se lite friskare ut så har tagit på mig peruken och kletat på lite smink, men glider ändå runt i mjukis kläder, skönt! Snart kommer Johanna med frukost till mig och Ola. Och senare idag blir det fix och planering inför morgondagen med Hanna. Vi måste fixa allt till lekarna, så är nog lite som måste handlas och så måste jag köpa lite mat tills imorgon. Hade tänkt att vi inte skulle handla idag eftersom de brukar vara så mycket folk innan sånnahär storhelger, men nu är de för sent. Måste raka benen med, de växer ju inte som innan, men ändå sjukt att jag måste göra de.. Jaja!
Nu vila lite innan det blir frukost.
Hejsansvejsan!
2011-06-22
 20:13:55

Glad!

Är sjukt glad idag. När vi var inne på sjukhuset så fick jag beskedet om hur röntgen såg ut. Och det kan inte vara bättre! Allting är äntligen borta! Gött! Nu ska läkarna bestämma hur lång behandling jag ska ha. Kan vara 7 gånger kvar, men hoppas på färre! Sprutorna jag har ska jag fortsätta med, fast svagare, skönt att kunna börja trappa ner på dem också! Cellgiftssprutan som jag får i höften när jag är inne på behandling ska jag inte ha så många gånger till den heller. Kanske nästa gång också, sen får vi se.
Trots att det är behandlingsdag idag så mår jag riktigt bra! Fick kortison idag så det beror ju på de. Har kunnat äta ganaksa mycket, riktigt bra :) Och så har jag haft fullt hus här hela kvällen. Hanna och Ola har varit här på besök - oika trevligt som vanligt.
Nu tv-tittande och sen sooova!
2011-06-21
 20:38:53

Sis

Ibland är min lillasyster allt bra hon.
För några veckor sedan tog hon studenten, jag har inte skrivit så mycket om det för det kom lite i kläm eftersom jag hade cellgift och jag var trött eftersom det var så mycket just den veckan.
Idag när vi kom hem så retade jag henne en massa, på skoj. För att jag var rastlös, men säkert också för att vi inte träffas så mycket så jag innerst inne saknar henne ibland.
Här kommer i alla fall en bild på henne när hon provar min peruk, haha!
2011-06-21
 20:30:45

Hemma igen

När jag och mamma kom hem från Öland så fick det bli grillning hemma hos dem. Vi var samlade allihopa, mamma, pappa, jag, Christian, Sofie och Fredrik, mysigt! Inte så ofta det händer att vi träffas alla...
Ikväll har vi plockat iodning här hemma. Packat upp och nu dammsuger Christian. Sen får det bli lite tv-tittande innan det är dags att krypa ner i sängen, för imorgon blir en lång dag. Ska vara inne på sjukhuset vid 8 imorgon. Och sen brukar jag ju inte åka där ifrån fören vid 2 tiden någonting. Och imorgon tar det längre tid på dagvården, eftersom att jag varit på Öland så jag inte har varit nere och tagit mina blodprover idag. Jag får ta dem på sjukhuset imorgon istället. Hoppas jag har dvd på rummet imorgon, så jag och mamma kan fördriva tiden genom att kolla på Vänner.

Är nervös nu med... Imorgon får jag veta om aktiviteten i mandlarna är borta... HOPPAS HOPPAS HOPPAS!
Imorgon ska jag få kortison också, eftersom jag blev så dålig förra gången så vill de sätta in kortison nu innan behandlingarna, i förebyggande syfte. Skit också, jag som ville slippa de. Men jaja, det är bara att acceptera att jag behöver det och se glad ut. Det sistnämda är jag ju trots allt ganska så bra på!

Återkommer när jag orkar.
Kan inte lova vilken dag det blir.
Puss och kram!

2011-06-21
 10:35:12

Svar på kommentar

J
Måste fråga, hade din pappa samma cancer som du? eller igentligen så är det väl tvärt om men men.
Kände precis som du när jag fick beskedet att det var jobbigt att berätta för släkt och vänner, mest för att man själv inte kunde förklara vad som skulle hända. Min omgivning tog cancern mycket hårdare än vad jag själv gjorde.
Väntar på undersökningar just nu för att se om det är något mer skit och nu har jag ljugit för farmor och resten av släkten för att dom inte ska oroa sej innan jag får svaren.

Ja, jag och pappa har/hade samma form av cancer, Hodgkins lymfom.
Är du helt färdig med din behandling?
Så har jag också känt när jag varit på PET-undersökning. Det tar alltid minst en vecka innan man får veta något. Nu har jag varit på min tredje PET men mina farföräldrar förstår inte att det tar tid innan man får svaren utan de frågar samma dag hur det såg ut. Då brukar vi säga att det tar längre tid att få veta svaret än vad det gör. Just för att de inte ska oroa sig och fråga innan jag själv får veta någonting. Jag är ju lika orolig som de är!
Håller tummarna för dig och för att det inte ska vara någonting mer!

2011-06-20
 18:54:42

Mamma

Mamma påpekade innan att det bara är pappa som gäller.
Men rätt att jag inte skriver det här så ofta så tycker jag om henne också, så de så!
2011-06-20
 16:15:55

Jobbigt...

Inatt när jag inte kunde sova så låg jag och tänkte på när jag fick diagnosen. Min, Christians och mammas reaktion när vi fick beskedet att jag fått Hodgkins. Det fick liksom inte vara sant, men de var de. Tårarna bara började rinna och resten av läkarbesöket var jag helt väck. Blev sur när min läkare sa att det finns fina peruker osv, jag bara snäste av honom och sa att jag inte ville ha en peruk. Klart jag inte ville, men idag är jag glad att jag har den. När mamma ringde till pappa och sa att han skulle komma upp till sjukhuset och han fick veta varför så hörde jag hur han skrek rakt ut, att det inte kunde vara sant. Har aldrig blivit så glad av att se honom som när han klev in genom dörren in till undersökningsrummet.


Pappa och jag på Sofies student

Det var inte lätt att ringa till släkten och berätta. Men vet inte hur man ska säga det och man vet absolut inte hur deras reaktioner blir. Som tur var så ringde mamma till en del. Men det värsta av allt var när jag gick till farmor och farfar och berättade. Farmors oro, hon ville veta vad de var fast ändå inte. Jag ville att både skulle vara närvarande när jag berättade. Men när farmor frågade "Men det var väl inget allvarligt?" så kunde jag inte hålla mig, utan jag svarade "Jo, jag har fått samma skit som pappa hade." Den förtvivlan och rädsla jag såg i hennes ögon då har jag aldrig sett innan. Farfar såg och bekymrad, förtvivlad och ledsen ut, men ville inte visa det för mig. Precis så som pappa är, de ska vara starka inför alla andra. Förutom att tappa håret så har det helt klart varit det mest psykiskt jobbiga, än så länge!

Att få beskedet Hodgkins var såklart väldigt jobbigt och man undrar hur allting ska gå, hur lång tid det ska ta innan man blir frisk och hur man ska orka behandlingen. För mig har frågan varit när blir jag frisk medan det för många andra ställer sig frågan om de blir friska. Jag har nog tagit allting ganska lätt med en axelryckning och sagt att det kommande året blir som det blir. Detta är nog tackvare att jag har pappa som gått igenom allt en gång och nu indirekt går igenom allt ännu en gång. Jag tror att det är värre för alla runt omkring mig så som släkt och vänner. Alla i min släkt vet ju ganska mycket om sjukdomen och en del av behandlingen, och så vet de ju definitivt att jag är lik pappa på många olika sätt och det inkluderar att jag är envis! Men för Christians släkt och för våra vänner som aldrig haft någon nära sjuk i hodgkins eller någon annan form av cancer är det inte så lätt.

Men jag vill inte att någon ska vara rädd för att fråga om sjukdomen eller behandlingen. Vill man veta ska man fråga, men precis som jag skrivit innan, välj rätt tillfälle!

Något som varit riktigt jobbigt är att tappa allt håret. Det första jag ser varje morgon när jag sätter mig upp i sängen är mig själv utan hår. Känslan att inte kunna tvätta håret och sen styla de. Utan när man ska lägga sig så ska håret hängas på sin ställning. På morgonen ska det borstas innan man sätter det på huvudet. Det ska planeras så man verkligen hinner tvätta det, eftersom det är så tjockt att det tar tid innan det torkar. Kan ju inte föna det så det måste finnas tid till att det ska torka innan jag ska använda de.

Och hur är det för Christian? Det sista han ser på kvällen och det första han ser på morgonen är sin sjuka sambo utan hår. Kan inte vara lätt. Hade inte velat vara i hans situation. Men han är stark, vilket jag inte begär att han ska vara, för det är inte lätt.

Men jag har ju inte valt att vara sjuk...


Idag på Öland

2011-06-20
 15:31:56

Regn

Regnet bara öser ner på Öland. Så jag sitter i förtältet och har fixat lite inför lekarna på midsommar. Annars har vi det bra. Innan idag har det varit fint väder och varmt, så då var vi ute och gick en runda och sen fick det bli lite solande. Sov dåligt inatt, men annars har allt hittills varit bra.

Imorgon ska vi åka hem igen. Skönt, fast ändå inte. Är trots allt ganska så skönt att komma iväg lite, så jag inte bara sitter hemma i lägenheten och ruttnar bort.
På onsdag är det dags för cellgift igen och på torsdag måste jag vila och ladda inför midsommarafton så jag orkar med min gaaalna kompisar!

Fördriva tiden med lite korsordslösande kanske, tantvarning jag vet men tycker det är ganska så skönt faktiskt. Att göra någonting, fast ändå inte!
2011-06-19
 17:26:48

Öland

Sitter i förtältet på ett regnigt Öland. Just nu regnar det inte så farligt, men för en liten stund sen så bara öste det ner här utanför. Mamma och jag stannade till på IKEA när vi åkte hit, var bara inne en snabbis och köpte lite bra att ha saker, så som dukar och förvaringsgrejer. Vi var nyss uppe och handlade lite mat, det är kycklingkebab som står på kvällens meny så det är mamma, Sara och Elvira borta i köket och lagar just nu. Ikväll blir det nog lugnt. Prat, kanske en cider eller ett glas vin och möjligtvis en film.
2011-06-19
 10:35:43

Packat och klart!

Sådär, nu är allt utom datorn och laddaren nerpackat. När syrran och Fanni jobbat klart så ska jag åka med dem upp till mamma och sen kör vi till Öland. På ditvägen så blir det även ett stopp i Kalmar för vi ska springa in på IKEA en snabbis. På Öland kör vi upp till Köpingsvik och Gröndal (tror jag de är. Blandar alltid ihop Gröndal och Grönhag). Där ska vi bara vara och ha de gött tills tisdag då det bli hemfärd igen eftersom jag ska få cellgift på onsdag, hate it! Så nu håller vi tummarna på att det blir kanonväder så man kan ligga ute lite och få åtminstone liiite färg!
2011-06-18
 11:16:48

Rött vin

Hade en kanonkväll igår!
Först grillning, vi grillade vildsvin vilket var riktigt gott! Och eftersom jag och Hanna ska lära oss rött vin, så fick det bli ett glas till maten! Satt och smuttade på rött vin hela kvällen igår. Och det är trots allt ganska så gott. Nackdelen är att man får ont i huvudet dan efter!
Spelade lite kubb, Hanna och jag mot Christian och Ola - jag tänker inte ens nämna hur det gick!
Och sen blev de chips, prat och allsång uppe hos Ola till typ halv 2 eller något i natt. Superroligt! Så idag är jag supertrött, men det var det absolut värt! Idag blir det ändå en lugn dag tror jag. Ska packa lite för jag sticker till Öland imorgon och kommer hem på tisdag, annars har jag inget planerat.
Dags för frukost och sen kanske de får bli ett avsnitt True blood!
2011-06-16
 14:46:56

Promenad

Tvingade ut mig själv på en promen innan. Det fick bli en runda på 30 minuter som jag brukade gå på morgonen förra sommaren och i höstas innan det var dags att åka in till skolan.
Det var i alla fall skönt att komma ut och gå en sväng idag. Kroppen behövde de. Som belöning fick jag jordgubbar och mjölk och ett par avsnitt Sex and the city. Är nu inne på sista boxen, så nu är det inte så många avsnitt kvar.
Nu ska jag plocka iornding här, diska bland annat. Har ny gardin i sovrummet, en sån mörkläggningsgardin, och den är superlång, så behöver lägga upp den också. Mamma lämnade symaskinen här idag, så har en stunds arbete när jag känner för det!
2011-06-14
 19:01:51

Samma person som förut

Jag vill att alla ska se mig precis som de gjort innan. Jag är fortfarande samma person, fast i lite sämre skick – och det är ju inte konstigt. Såklart att folk frågar hur är det är, hur allt går och många säger att det är kul att se mig när vi ses ute. Det har jag full förståelse för. Jag brukar också fråga hur det är, men bara en gång och det räcker . Jag är inte den som klagar, men frågar någon hur det är och jag säger att det är fint så är det så jag känner eller så kanske det är fel tillfälle att prata om hur jag egentligen mår. Mår jag dåligt så jag behöver prata så säger jag de, det hjälper inte att tjata och ifrågasätta, jag fungerar inte så. Jag vill inte att folk ska ignorera mig men jag vill inte heller vara en person som man tycker synd om hela tiden. Trots den här förbannade skiten så är mitt liv bra. Jag har en underbar sambo, familj, släkt, svärföräldrar med familjer och släkt samt mina vänner.

I fredags hade jag en helt okej kväll. Var inte så sugen att gå ner på hotellet, men tack vare mina vänner så blev kvällen bra! Jag hade kul – annars hade jag ju såklart gått hem, men jag var kvar efter att de slutat, som vanligt! Det som gjorde att jag hade mindre kul och hade lust att gå hem var just tjatet om jag verkligen mådde bra och om jag verkligen hade kul. Hade jag mått skitdåligt hade jag inte gått dit och hade jag inte haft kul så hade jag gått hem, that’s it! Trött är jag ju jämt nu för tiden, men mår jag riktigt dåligt så syns det verkligen på mig. Oftast så ser jag ut som ett vrak varannan onsdag när jag fått cellgift, då är det inte mycket med mig. det kan de som sett mig de dagarna intyga. Men bara för jag ser sluten ut så vill jag inte att folk ska kommentera de. Jag vet hur jag ser ut och hur jag mår, det behöver ingen påminna mig om.

Nu menar jag ju såklart inte att folk ska fråga hur det är eller om någon har frågor angående behandlingen eller något. Bättre att man frågar så man får rätt information, men man kan sköta det på ett snyggt sätt.

Jag är en ganska så envis person. Jag kan vara jättetrött så jag egentligen behöver sova, men jag blir helt knäpp när man är hemma hela dagarna och inte träffar något folk. Så ibland träffar jag kompisar bara för jag behöver, rätt att jag inte orkar. De kan vara bara en liten stund, alla tycker inte att den stunden är så viktig. Men för mig är de guldvärt att bara träffas en liten stund, för att prata om allt som händer, inte bara kring mig.

Avslutningsvis - Gör mig inte sjukare än vad jag är, tack!

 

2011-06-14
 08:14:05

Du lever bara en gång!

Du lever bara en gång och den gången e nu 
Finns bara en som vet hur du ska leva och det e du 

Sitt inte hemma och vänta på att nåt ska hända 
Nej häng med ut ikväll, alltid hittar man på nån grej 
Vi drar ut nånstans och dricker en flaska vin 
Kanske stannar vi nånstans å lyssnar på ett band

Men då när allt e slut 
Vad har jag fått ut? 
Men jag vet att det e nånting 

Du lever bara en gång och den gången e nu 
Finns bara en som vet hur du ska leva och det e du 
Du lever bara en gång och den gången e nu 
Finns bara en som vet hur du ska leva och det e du 

Sitta framför en teve är inte allt 
Häng med ut och röja och ta det kallt 
Vi drar ut nånstans och dricker en flaska vin 
Kanske stannar vi nånstans å lyssnar på ett band

Men då när allt e slut 
Vad har jag fått ut? 
Men jag vet att det e nånting 

Du lever bara en gång och den gången e nu 
Finns bara en som vet hur du ska leva och det e du 
Du lever bara en gång och den gången e nu 
Finns bara en som vet hur du ska leva och det e du 

Du lever bara en gång och den gången e nu 
Finns bara en som vet hur du ska leva och det e du 
Du lever bara en gång och den gången e nu 
Finns bara en som vet hur du ska leva och det e du 
Du lever bara en gång och den gången e nu 
Finns bara en som vet hur du ska leva och det e du 
Du lever bara en gång och den gången e nu 
Finns bara en som vet hur du ska leva och det e du



Ta vara på livet, mina vänner!

2011-06-12
 10:21:18

Söndag

När hjärtat steg upp idag så fanns det nybakta scones till honom, snäll jag är som stiger upp och bakar på morgonen! Nu blir det städning. Första maskinen tvätt är igång, måste byta lakan också. Funderar på att skippa duntäckena nu, men är rädd de ska bli för kallt då, haha. Men vi får se. Dags att ta tag i städningen i alla fall!
2011-06-11
 14:25:32

Polisen

Igår när vi varit på förfest och skulle bege oss ner till hotellet så blev jag stoppad av polisen, han körde efter oss och satte på blåljusen, haha. Lite panik, men de blev bara körkort- och nykterhetskontroll.
Väl på hotellet så var det ganska lite folk från början, men de kom en hel del lite senare på kvällen. De blev en helt okej kväll.

Idag blir det ganska lugnt tror jag. Har plockat ut en del kläder från gaderoben som är för små för tillfället .Tänkt jag skulle köra upp det till Linneryd så får det vara där till nästa sommar. Mamma och Sofie kan ju ta vad dom vill ha. Har en känsla av att jag ändå vill och kanske behöver köpa nytt nästa år. Det värsta är mina Billabong-shorts, de kostar ju lite, så de ska sparas så jag kanske kan ha dom nästa år!

Christian är lite sliten idag så vi får se om de blir något städat här idag. Annars blir de bara att ta de lugnt och sen ikväll skickar vi nog på en köttbit på grillen, fint de!

Ha en brra lördag!

2011-06-10
 19:51:27

Mitt knä...

Aaaaj, har så ont i mitt knä, vet inte vad som hänt med de. Men gör ont när jag böjer eller anstränger det för mycket. Har i alla fall problem att sätta mig och resa mig, jobbigt! Hoppas det går över fort!
2011-06-10
 17:51:51

Fredag

Kollat True Blood hela dagen - nice!
Nu är det matlagning på G - Hemmagjord kebabtallrik, mums!
Sen dusch och fix innan vi drar på förfest.
Ha en bra fredagkväll!
2011-06-09
 22:39:23

Kvällen

Avslutade kvällen med mat och snack hos Erica och Christian - Tack för det kära vänner <3
Nu blir det sängen så jag orkar med lite True Blood imorgon och om jag orkar får det bli en sväng ner till Hotellet imorgon kväll.
Godnatt!
2011-06-09
 16:47:28

Torsdag

Natten har varit hemsk.  Vaknade genomsvett klockan 1 så var uppe på toa en sväng innan jag gick och la mig igen och tänkte fortsätta sova. Men nejdå, vid halv 2 började det åska, jippi! Kan verkligen inte sova när det åskar, så tog nog ett par timmar innan jag somnade om. Kanske somnade lite mellan knallarna också, men har i alla fall sovit fruktansvärt dåligt!

Febern är sågott som borta i alla fall. Tempen har legat lite högre än vad den brukar göra. Men den har hållt sig under 37,5 i alla fall.

Skulle få besök, men så blev inte fallet.

Skulle ringa Malmö - men har glömt!

Skattepengarna har kommit idag, skönt! Får känna mig lite rikare ett tag i alla fall. Men de pengarna kommer gå åt eftersom jag inte jobbar i sommar. Skit också! Jag måste köpa nya kläder, skulle ta på mig shorts igår, men de är visst för små. Har gått upp 5 kilo, så där har vi väl anledningen. Och ska jag nu börja få kortison innan behandlingarna så kommer det ju inte bli bättre precis. 

En i Christians släkt har gått bort, väldigt hastigt. Vila i frid Mister ♥ 


Förutom att febern sjunkit och pengarna kommit så har dagen varit skit! Får väl fortsätta kolla True blood och sen laga mat lagom till Christian kommer hem från jobbet vid halv 7.

Hoppas er dag har varit bättre!
2011-06-08
 19:04:48

Cellgift

Har varit i Växjö idag för att få cellgift. Där inne gick det fint. Men blev värre när jag kom hem. Låg och frös under ett duntäcke. När Christian kom hem så tog jag febern, då visade de 38,8. Ringde in till Växjö för att se om jag var tvungen att åka in. Men skulle ta två alvedon och tio Betapred (Kortinsontabletter) så skulle vi se om det lugnar sig. Innan alvedonen började verka så hade jag 39,1 i temp och efter att den början verka sjönk det tilll 38, 5 i alla fall. Nu har jag inte tagit tempen på ett tag, men svettas som fan i alla fall, så den sjunker ju. Blir jag sämre ikväll, i natt eller imorgon så ska jag ringa in till Växjö oxh så får jag åka in. Hoppas att det håller sig lugnt!
Återkommer mer när jag mår bättre igen!
2011-06-07
 10:53:27

Student

Idag tar Sofie studenten - Fy fan vad hon är bra!
Har hunnit ta blodprover och varit i Linneryd och hämtat mammas bil. Nu sitter jag här och väntar på att min otroligt sega sambo ska bli klar, sen ska jag dra på mig peruken och vips så är jag helt klar jag med. Hämta mat i Urshult och sen upp till Linneryd för lunch innan vi ska in till Växjö och ta emot sis. Hon ska gå ut bakvägen, haha, lite roligt! Skämt å sido, alla på skolan ska ut bakvägen. Bäst att packa ner ett paraply med ifall det börjar regna.
Ha en bra tisdag!
P&K
2011-06-06
 21:01:05

Inget hår

Som sagt har jag inget hår på huvudet längre.
Här kommer några bilder på hur det såg ut precis innan jag rakade mig och hur det ser ut nu efter.


2011-06-06
 16:21:36

Skönt!

Fördelen med att inte ha något hår på huvudet är att det går fort att duscha och torka håret, haha!
Och vill man trots allt ha hår så är det ju bara att dra på peruken - Gött!
2011-06-06
 10:13:39

Världens sämsta

Jag är nog världens sämsta på att uppdatera. Men har haft fullt upp och försökt vara ute så mycket som möjligt i det härliga vädret.

I torsdags var vi borta hos Christians pappa och fixade med bilen. Eller Christia nfixade och jag tittade på, haha. Fick lite lunch hos dem och sen var vi kvar där ett bra tag. Cyklade hem och vände och sen hem till Christians mamma på kvällsmat. Inte fel att bli bjuden på mat på två ställen på en dag!

I fredags åkte Christian till Tyskland för att handla lite dricka och han kom hem med en hel del. Under tiden som han var iväg så var jag hemma hos mamma och pappa. Godkände förberedelserna och planeringen inför Sofies student som äger rum imorgon, solade lite, käkade riktigt god mat, kollade tv och fixade naglarna.


I lördags stadade vi bilen och polerade och vaxade lite. Nu är de bara lite lack som ska på på två dörrar, sen är den klar. skönt! Det blänker som tusan nu så fin som den är! På eftermiddagen var jag ute i solen en stund och sen på kvällen bar det av ner till Karlskrona. Träffade Christians klasskompisar och grillade, mycket trevligt!

Igår sov vi ut rejält! Steg upp vid 12 och käkade en stabil frukost. Sen plockade vi iordning lite här hemma innan det var dags att göra sig iordning och köra till Ingelstad för att fira kusin Stina som fyller 14 på onsdag.

Idag blir det nog ganska lugnt. Ska bland annat måla om naglarna och fixa dem och sen ikväll ska vi fira Christians bror Alexander som fyller 15 imorgon. Sova tidigt ikväll också, för imorgon är det som sagt Sofies student. Så då blir det upp tidigt för att ta kort på henne innan hon ska åka. Sen måste jag hinna med provtagningar och duschning innan vi ska köra och hämta maten och köra upp till Linneryd. Så nu blir det dålig uppdatering denna veckan..Igen. För på onsdag är det cellgifts-dag. Jag hoppas jag orkar uppdatera något på torsdag annars blir det på fredag eller i värsta fall på lördag!

Ha en kanonvecka!
Puss!
2011-06-02
 12:22:11

Mat och Bio

I tisdags höll Christian på att fixa rosten på bilen hela dagen. Den kommer bli så fin sen när den är klar. På kvällen blev det middag hos svärfar som fyllde år, grattis till honom :)

Igår eftermiddag så åkte jag och Annie in till Växjö. Sprang runt lite på stan. Jag skulle inte handla några kläder, men kom såklart hem med en tubklänning. Köpte också en ögonskugga, klistermärken att sätta på naglarna och lösögonfransar. Tänkte jag skulle testa att sätta dit några om jag skulle tappa mina riktiga. Kan vara skönt att prova innan så man inte får panik sen om mina skulle lossna. Vid halv 6 tiden kom även Frans och Christian in till Växjö. Så då blev det mat på Akropolis. Slog till med oxfilé - gott! Efter de körde vi till hemmakväll för att handla godis, köpte också några filmer. De säljer filmer för 10 kr där, dock har de varit uthyrda, så de kan ju vara repiga och så, men skulle de vara en film som inte går att kolla på så är det inte hela världen när de är så billiga! Efter de så blev det bio, Baksmällan del II. Skitrolig! Så den kan jag starkt rekommendera!

Nu sitter jag hemma själv. Christian är borta hos sin pappa och fixar på bilen. Jag ska med bort dit om en stund och äta lite lunch. Men först tänkte jag att jag ska lägga peruken i en balja vatten. Den behöver tvättas. Tänkte pass apå att göra de idag när vi inte har något planerat.

På tal om hår så ryker nog mitt hår snart. Nu fyller det absolut ingen funktion. Kan inte gå ut utan att ha något på huvudet. Nu är de bara tunnt och förbannat fult. Och så blir de ju hår överallt. Just nu är kudden i sängen heöt full, så måste rulla av den. Och så kul är det inte att rulla hår längre. Längtar till hösten då det börjat växa igen.....

Måste kopiera mitt läkarintyg och skicka iväg de till massa ställen. De måste göras idag eftersom mitt andra gick ut igår. Kanske dags att ta tag i det här så inte hela dagen hinner gå utan att jag gjort någonting!
Ha en bra torsdag!
Puss o Kram!