2012-04-17
 16:04:37

Tisdag!

Tisdag och fullt upp! Nästa onsdag har vi tenta. Vi har haft seminarium idag och efter det ska vi nu skriva tre sidor. Nästa torsdag ska vi ha läst en bok på 200 sidor och vara förberedda inför seminarium. Ibland är det helt enkelt tufft att plugga. + att jag planerat in att jobba på fredag, vikariera på min vfu-plats. Ska bli superroligt att komma tillbaka till mina fina elever!
Ikväll blir det även träning med Malmqvist, nu ska här minsann tränas! Laddade precis med mellanmål, keso och blåbär. Och om någon timme är det dags att äta lite mat. Makaroner och biffar. Kom gärna med tips om ni har något, framför allt mellanmål eller frukost, som är gott och nyttigt. Har idétorka!
Funderar på att börja skriva på de där tre sidorna som ska vara klara nästa vecka. Så man kan bocka av en sak i alla fall. Men först gos med hunden!
Förresten så är sommarjobbet fixat nu, ska få jobba inom handkappsomsorgen i Tingsryd så de blir gött att slippa köra bil till jobbet varje dag. Istället får fläsket röra lite på sig på dit- och hemvägen!KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar: