2011-02-24
 20:34:44

Operationsdag

Dagen har gått superbra!
Började med 4 alvedon och en dusch. Mamma kom och hämtade mig och vi körde sedan och hämtade Sara. Kom in till sjukhuset och fick byta om till lite snygga kläder, älskar verkligen strumporna och mössan man får, haha! Var nervös så fick lite lugnande så medan vi väntade på operationen så sov jag gott tydligen. Operationen gick jättebra, det värsta var bedövningen som vanligt. Själva operationen tog ungefär en timme, så vid 12 kom jag till uppvaket där jag var en timme, fick lite fika och så. Innan vi körde hem blev det mat på MC Donalds.

Ikväll har jag bara tagit det lugnt.. Har ont men annars har allt gått bra fram tills nu, såret har nämligen börjat blöda lite. Pratade med sjukvårdsrådgivningen, ska hålla lite koll på de så de inte börjar blöda mer innan jag går och lägger mig. Är det lugnt när jag går och lägger mig ska jag ställa klockan ett par gånger i natt och kolla hur det ser ut. Fortsätter det blöda så ska jag ringa tillbaka till sjukvårdsrådgivningen. Hoppas verkligen att det slutar så jag slipper åka in till Växjö i natt. Men har så lätt för att blöda just nu, har de väl börjat så brukar det bara rinna, men än så länge ser det trots allt bra ut!

Imorgon blir det iallafall vårdcentralen för att ta bort stygnen från operationen förra torsdagen. Sen på eftermiddagen kommer några fina personer från skolan hit på fika, supermysigt! <3

Nu ska jag fortsätta att kolla på tv och bara ta de lugnt!


Madelaine

Hej!

Skönt att läsa att det gick bra. Måste ha varit skönt att ha Sara vid sin sida under operationen.

Madelaine och Peder



PUBLICERAT: 2011-02-25, 08:06:37 | URL: http://madelainestalfors.blogg.se/
Therese

Hej! Ja, det var jätteskönt att hon var med som stöd! Kul att ni läser här och följer min kamp mot sjukdomen.



KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar: